Hrozí mi pokuta od chatujuci.com

3. feb 2024

Ahojte, hrozi mi nejaka pokuta za to, ked ukoncim spolupracu s portalom chatujuci.com? Nemam na to ani cas, ani energiu, ani zaludok. Skusila som, nevydalo. Mozem to jednoducho ukoncit? Ze im dam vediet a uz sa nepripojim? Alebo mi hrozi nejaka sankcia?
Dakujem za vase rady.

bublinka1426
3. feb 2024

nechcem ani vediet o com chat bol. podla mna su ludia riadne uchylni, niektori a ludia postupom casu uplne stracaju zabrany, a to je velmi zle.

karolinakk
3. feb 2024

Ozaj keď už sa pýtaš povieš mi na nich recenziu? Oplatí sa to? Som na materskej tak každé € pomoze. Aj nejaké detaily ako vyplácajú?

autor
3. feb 2024

@karolinakk za mna nie. Predstavovala som si to inak. Ale nic, skusila som, nie je to pre mna, jednoducho nie som ten typ osoby vhodnej na toto. Mne kazde euro za to nestoji.

karolinakk
3. feb 2024

Mozes mi prosím napísať par detailov ako pre a proti? Čo konkrétne ti nesedi

bublinka1426
3. feb 2024

@karolinakk musis tam mat urcity pocet znakov aby si vobec daco zarobila. asi urcite aj zaludok a hodne fantaziu. minimlane v sexe.
co tu viacere pisali, museli velmi vela sprav poslat aby daco za den zarobili.

slavomira236
3. feb 2024

@karolinakk hej nieco som tu citala musis pisat take spravy aby si toho na opacnej strane udrzala aby ti stale odpisoval..a takychto cim viac na den. Ty jemu vzdu dlhsie spravy on tebe a dokolecka..snad nam tu niekto napise ako to cca vyzera nejsky priklad. Rozmyslala som nad tym no ja nemam fantaziu

autor
3. feb 2024

@slavomira236 ja mám aj fantáziu, aj rada píšem, aj mám myslím pekný písomný prejav, iba som na to nemala nervy. Tie mimi peniazky za to nestoja. Ja zarobím za dve hodiny viac ako tam za 3 týždne.