Je možné odmietnuť ponuku z úradu práce, aby ma nevyradili?
Prosím vás, je možné odmietnuť ponuku z úradu práce takým spôsobom aby ma nevyradili? Ide o to, že sa nám zmenila zivotna situácia a nakoniec sa o 2 mesiace vraciam na rodičovskú. Môžem to udať ako dôvod prečo prácu odmietam, alebo ma vyradia?
@lenuska9999 môže dúfať že ju nevezmú ak to je normálna firma.
Ak to je nejaká pasovka tak jej povedia možno že im to nevadí a príjmu ju.
Jediné riešenie je to vziať, nastúpiť do práce a ukončiť ho v skúšobnej dobe hoc aj prvý deň a opäť sa nahlásiť na úrad prace
Veď stačilo oznámiť tehotenstvo pracovníčke ktorá ťa má v evidencii a po žiadnych výberových konaniach by ťa neťahali od začiatku tehotenstva lebo to nemá význam ani pre nich ani pre teba. (Ak sa tu bavíme o tehotenstve) ak sa vracias na rodičovskú z iného dôvodu tiež by som to prekonzultovala s pracovníčkou veď NATO sú tam, aby vedeli poradiť.
@miimss lenze niektore panicky na urade su hrozne kozy..mam znamu,ktora bola evidovana na urade..otehotnela a stale ju dakde posielali,nestacilo ze im knizku ukazala..aaz ked tam dotycnej pani vynadala,potom jej dali pokoj
Ahoj. Aké staré máš prvé dieťa?
Ja som bola nedávno na pohovore kam ma poslali z úradu práce a ako dôvod som dala,že 4rocny syn nechodí do škôlky a že 9rocneho syna nemá kto nosiť a vyberať zo školy a z úradu práce ma nevyradili.
Našla som na nete,že do 10rokov dieťaťa máš právo sa odvolať na to,ak ti pracovná doba nevyhovuje,proste nemá ti kto odniesť a vybrať dieťa zo školy/škôlky
Ale tak myslim ze pokial to tym damam na urade vies slusne pekne vysvetlit o co ide, tak by ta netahali kade tade. Lebo presne to nema vyznam pre nikoho.

Povedz rovno na pracovnom pohovore, že nemáš záujem a prečo.. tak ta nevezmu a svoju povinnosť si splnis tiež tým, že tam pôjdeš..