Je možné získať potvrdenie o OČR a úrad práce?
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na takú vec. Dcéra chodí do škôlky, momentálne je chorá. Lekár povedal že bude brať antibiotiká desať dní. Tým pádom je ona doma ja som na úrade práce. V pondelok sa mám ísť hlásiť a v stredu mám nejaké školenie z úradu práce. Ale malú nemám pri kom nechať. Dá sa vybaviť od lekára potvrdenie že som na očr alebo niečo také. Uznajú mi to na úrade. Veľmi pekne ďakujem.
Ked das dopredu vediet a rovno pani na urade povies, ze vies doniest potvrdenie od lekara, tak si myslim, ze by s tym nemal byt problem.
Mne povedala na urade ze len ak som ja pn uzna mi papier. Ak je chore dieta nie. Plus ked som pn yreba doniest papier hned neskor mi to neuzna a potom hned ukoncenie pn
oficialne ako ospravelnenie plati len tvoja PN. Ocr nestaci. Nie je to vazny dovod, pre ktory sa nemozes dostavit.
Ale vsetko je o ludoch.
Takze volaj pani, ktora ta ma nastarost a dohodni sa s nou. Ci uzna, alebo musis prist, alebo prediskutujte ine riesenie.

Zavolajte pani pod ktorú potrite a vysvetlite situáciu na to tam.je aby vam.pomohla odporučila postup.dalsi