icon

Je na mestskom úrade systém pre evidenciu občanov?

16. apr 2024

Dievčatá prosim Vás je na MÚ system kde sú vsetci občania zaevidovaní? A vy v nom viete zistiť kto ma aky trvalý pobyt, kolko ma detí, či ma zaplatene poplatky, či je rozvedený a podobne. Alebo nič take nie je. Ďakujem krásne.

emka530
Odpoveď bola odstránená
zabina27
16. apr 2024

Systém je, ale nemá každý zamestnanec do všetkého prístup

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
16. apr 2024

Ja len tolko, minuly rok som menila aj zo synom TP a byvam u rodicov v tom istom meste ako predtym len ina ulica. Pár dni dozadu mi vola ex že prišlo za popolnice aj na mna a mojho syna, tak hovorim že v tom maju chaos na MÚ. Tam povedali ze im nedali vediet z ineho oddelenia. Dnes mi pride že mám zaplatit 45€. A pritom to otec platil 11.4.24 za 4 osoby. Zajtra tam volam, dnes nepracovali. Tak ma to zaujima ako to vlastne funguje, ked to nefunguje 😁.

maranco
16. apr 2024

Niektoré mestá majú egov stránku kde sa vieš prihlásiť svojím OP a tam si pozrieť zaplatené aj dlžné poplatky na daniach aj listy z úradu.
Daj vedieť mestu že už si zaplatila 11.4. napíš im číslo rozhodnutia, alebo pošli fotku.

mamina7070
16. apr 2024

ano je tam taky system je to evidencia obyvatelov napojena na RFO a ano su tam aj vztahy rodicia deti atd a aj doklady a pod

autor
16. apr 2024

@maranco Otec to platil na meste v pokladni tak by to mali vediet.

maranco
16. apr 2024

Tak to potvrdenie o zaplatení pošleš na mail tej pracovníčky čo je uvedená ako kontakt na rozpise platieb.