Je na mestskom úrade systém pre evidenciu občanov?
Dievčatá prosim Vás je na MÚ system kde sú vsetci občania zaevidovaní? A vy v nom viete zistiť kto ma aky trvalý pobyt, kolko ma detí, či ma zaplatene poplatky, či je rozvedený a podobne. Alebo nič take nie je. Ďakujem krásne.
Systém je, ale nemá každý zamestnanec do všetkého prístup
Ja len tolko, minuly rok som menila aj zo synom TP a byvam u rodicov v tom istom meste ako predtym len ina ulica. Pár dni dozadu mi vola ex že prišlo za popolnice aj na mna a mojho syna, tak hovorim že v tom maju chaos na MÚ. Tam povedali ze im nedali vediet z ineho oddelenia. Dnes mi pride že mám zaplatit 45€. A pritom to otec platil 11.4.24 za 4 osoby. Zajtra tam volam, dnes nepracovali. Tak ma to zaujima ako to vlastne funguje, ked to nefunguje 😁.
Niektoré mestá majú egov stránku kde sa vieš prihlásiť svojím OP a tam si pozrieť zaplatené aj dlžné poplatky na daniach aj listy z úradu.
Daj vedieť mestu že už si zaplatila 11.4. napíš im číslo rozhodnutia, alebo pošli fotku.
ano je tam taky system je to evidencia obyvatelov napojena na RFO a ano su tam aj vztahy rodicia deti atd a aj doklady a pod
@maranco Otec to platil na meste v pokladni tak by to mali vediet.
Tak to potvrdenie o zaplatení pošleš na mail tej pracovníčky čo je uvedená ako kontakt na rozpise platieb.