Je odstrihnutie plagátu trestné?
Baby, ja som sa s priateľom dala dokopy vlani na jednom hudobnom festivale. Plagát tohto festivalu je vyvážený ešte stále u nás pri zastávke. Napadlo ma odstrihnúť ho a darovať k priateľovi, ak to nie je trestné
🙂 🙂
Nie je to trestné, urobíš dokonca dobrý skutok, upraceš, čo mal urobiť ten, kto plagát nalepil
Nie nie je. Myslim ze zakom dokonca zakazuje lepit plagaty na zastavky a stlpy verejneho osvetlenia. A dokonca organizatori maju povinnost odstranit tieto plagaty po skonceni akcii.
@anonym_autor je to zlaté! Len či sa ti ho podarí dať dole bez poškodenia, ak je nalepený.
Nie je to papier, plagát je priviazaný takou páskou
Kľudne mu to daj. Aj keď by ma zaujímalo ako je to uchytené. 😀
Mňa by zase zaujímalo, čo s tým bude robiť. 🤣🤣
Kľudne mu to daj. Aj keď by ma zaujímalo ako je to uchytené. 😀
@personality len takou čiernou páskou z umelej hmoty, to sa dá odstrihnúť
nie je znehodnotený dažďom? vyblednutý? ten tvoj Romeo to možno ani nepochopí a zahodí.
nie je znehodnotený dažďom? vyblednutý? ten tvoj Romeo to možno ani nepochopí a zahodí.
@anonym_f2eb91 keď sa zoberú, zavesia nad gauč. 😉
Nie je to už škaredé?
@anonym_autor mna by porazilo, keby mi frajer donesie domov smeti z vonku. Od minuleho roka na to prsi, snezi, prasi sa, lezie po tom hmyz, ludia na kychaju a bohvieco vsetko to ma za sebou a ty to dotrepes domov 🤦🏼♀️ ked tak napis organizatorovi, ci im nezostal nejaky nepouzity ale preboha nezvlakaj z vonku bordel.
Nie je to už škaredé?
@januska12323 trocha vybledla ale nechcem mu to zrolovať a na tu máš daj si ho dakam, plánovala som len casť našu ❤️kapelu a k tomu pár fotiek do rámu
to je milé 😀 k vášmu veku to patrí... nenechaj sa odradiť názorom žien zbitých životom 🤭😀
@januska12323 trocha vybledla ale nechcem mu to zrolovať a na tu máš daj si ho dakam, plánovala som len casť našu ❤️kapelu a k tomu pár fotiek do rámu
@anonym_autor to znie milo ale skúsila by som po nete pohľadať čistý plagát, ľudia predávajú všeličo.
A koľko máte rokov? 😀 Ja napríklad som v tom veku teda do 21 bola sklamaná keď som chalanovi niečo dala napríklad kozmetiku a on to minul tak rýchlo, že skôr ako sme sa opäť stretli. Tak neviem ci zrovna ten Tvoj si to bude vážiť, ale možno áno. Však chalani sú rôzni.
@anonym_autor Ty si sentimentálne asi viac naviazaná na ten festival, ako on. Ten plagát zober, dobre ho uskladni a až budete spolu aj o 5 - 10 rokov, potom ho vytiahni na výročie.
A koľko máte rokov? 😀 Ja napríklad som v tom veku teda do 21 bola sklamaná keď som chalanovi niečo dala napríklad kozmetiku a on to minul tak rýchlo, že skôr ako sme sa opäť stretli. Tak neviem ci zrovna ten Tvoj si to bude vážiť, ale možno áno. Však chalani sú rôzni.
@personality 18,
@anonym_autor plagát odfoť a urob koláž aj s ostatnými fotkami
to je milé 😀 k vášmu veku to patrí... nenechaj sa odradiť názorom žien zbitých životom 🤭😀
Od 1. februára 2025 sa hranica škody pri majetkových priestupkoch na Slovensku zvýšila na 700 eur. Konanie spôsobujúce škodu do 700 eur je považované len za priestupok, zatiaľ čo škoda až nad túto sumu sa posudzuje ako trestný čin. Tresty ak aj sú, sú vďaka vladnej garniture minimalne. Trhanie plagátov, je rovnako ako korupcia a daňové úniky určite beztrestne ba skoro legálne (do najbližších volieb minimálne)

Nie, nie je. Ale, chlapi nezvyknú byť sentimentalny. Len aby si nebola sklamaná z jeho reakcie