icon

Je potrebné potvrdenie o tehotenstve pre zamestnávateľa?

simonka40
Včera o 05:35

Dobry den, prosim Vas dava sa zamestnavatelovi potvrdenie o tehotenstve od gynekologicky, popripade aky je postup? Dakujem za rady

anonym_e07c4c
Včera o 05:50

@simonka40 ahoj, u nas stacila kopia prednej strany tehotenskej knizky

jaskolka
Včera o 05:50

@simonka40 tak buď tehotenská knižka(odfotená kópia) alebo ak ju ešte nemáš,tak ti gynekológ môže dať potvrdenie o tehotenstve.

jaskolka
Včera o 05:51
@anonym_e07c4c

@simonka40 ahoj, u nas stacila kopia prednej strany tehotenskej knizky

@anonym_e07c4c ešte ju nemusí mať, keďže niektorí gynekológovia vystavia knižku až po 12 týždni a predtým dajú len potvrdenie o tehotenstve na výmennom lístku.

dixitka
Včera o 06:00

@simonka40 môjmu napríklad stačilo písomné oznámenie (text v duchu “oznamujem, že som tehotná, predpokladaný termín nástupu na MD je vtedy a vtedy”), nebolo treba riešiť s lekárom nič. No ak to potrebuješ, tak ti dr. dá potvrdenie.

anonym_62fa90
Včera o 10:37

Kazdy zamestnavatel to ma inak musis sa opytat.u nas stacilo zakliknut v systeme. U teba mozno bude treba potvrdenie

kavasmliekom
Včera o 10:59

@simonka40 dajú ti na gynekológii potvrdenie o tehotenstve. Stačí polytay, oni už vedia postup. Ty to daj podpísať zamestnávateľovi

cacianka
Dnes o 07:31

V podstate nemusíš oznamovať tehotenstvo, ale kým preukázateľne neoznámis, nie si chránená

marhulka13
Dnes o 14:19

Ja som nič neoznámila, iba ma vedúci poprosil, či by som vedela dva týždne dopredu povedať, že končím, nech je za mňa dosadena náhrada. To fakt záleží ako to máte v práci