icon

Je potrebný údaj o splnomocnencovi pri overení podpisu?

10. mar 2025

Dobry den, je mozne overit podpis splnomocnitela na plnomocenstve ak bude chybat udaj o splnomocnencovi?
Ide o prepis auta.
Vopred dakujem za odpoved.

tundra
10. mar 2025

Tu je vzor,ako ma vyzerat splnomocnenie.
https://www.autobazar.eu/dokumenty/splnomocneni...

mk1111111111
10. mar 2025

Splnomocnenie je je sranda. Dobre si precitaj to, co v linku poslal
@tundra

tundra
10. mar 2025

Podpis ti overia aj na OU alebo MsU.Je to o nieco lacnejsie.

autor
10. mar 2025

Dakujem za odpovede. Moja otazka je, ci notar overi podpis majitela auta, ak bude chybat udaj o kupujucom.
Kupec sa dopise do plnomocenstva az ked bude jasne, kto to bude.

tundra
10. mar 2025

Môj nazor:Notar overuje pravdivost udajov a tvoj podpis na splnomocneni.Cast udajov, tam bude chybat.Jedine,co ma napada,tak skus telefonicky preverit,ci ti to spravia.

zuzu003
10. mar 2025

Overuje sa podpis splnomocnitela, takze podpis Vam overia.

skeblicka777
10. mar 2025

@tundra mne povedali na matrike, že ich nezaujíma obsah, overujú podpis.
Autorka niekoľko splnomocneni som robila len s mojimi údajmi a ako ti radia, lacnejšie to je na mestskom úrade ako u notára

bg92
10. mar 2025

ano ide to, notar s textom nema nic, neskuma to ani neposudzuje, iba osvedci podpis.

tundra
10. mar 2025

@skeblicka777 ja som splnomocnoval syna a musel som mat kopiu, jeho obcianskeho preukazu.

skeblicka777
10. mar 2025

@tundra predala, kúpila, prepísala som už asi 6-7 aút, vždy robím splnomocnenie na mestskom úrade, vždy som vypisovala len svoje údaje, ani o aute nie.

tundra
10. mar 2025

@skeblicka777 to je super,mna poznaju roky na malom OU a pracovnicka to kontrolovala,mozno bola premotivovana🤷‍♂️.

skeblicka777
10. mar 2025

@tundra môže byť, raz som robila v jeden deň 3 splnomocnenia 😁, kupovala som auto, moje som predávala a chceli sme kúpiť vozík. Na všetkých boli vypísané len moje údaje, absolútne ich to nezaujímalo. Zaplatila som a všetky mi overili.

maranco
10. mar 2025

Splnomocnenie na prepis auta sa dá bezplatne podpísať cez internet. Môže tak urobiť kupujúci alebo predávajúci a druhá strana potom prepíše auto.

https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...