icon

Kde sa dá stiahnuť formulár S1?

patka21
2. feb 2017

Ahojte chcela by som od Vás pomoc žijem v UK a teraz som v 18tt a rodiť by som chcela na Slovensku chcela by som poprosiť o pomoc kde stiahnuť formulár S1 lebo ani za svet ho neviem nájsť. Ďakujem veľmi pekne a ešte sa spýtať máte s tým skúsenosti prebehlo všetko OK? na Slovensku ste nič neplatili za zdravotnú starostlivosť?

n0mi
2. feb 2017

@patka21 neplatila som. Ak chces cisto len porod tak je to s2 maternity form - giving birth abroad na stranke nhs. Ak chces s1-komplexna starostlivost, tak na stranke gov.uk je form. Spokojna som bola so vsetkym.

patka21
autor
3. feb 2017

@n0mi možem sa ešte spýtať ako dlho trvalo vybavenie? lebo sa celkom bojím že to pošlú príliž neskoro 😔 a tiež som počula, že nie všetkým to schvália tak neviem od čoho to závisí ? dakujem

n0mi
3. feb 2017

@patka21 s2 na porod- desat dni a s1- styri mesiace (ten mi najprv zamietli,tak som sa odvolala).

patka21
autor
3. feb 2017

cože ta S1 tak dlho? ved to nestíham 😀 bolo pisané že treba k tomu pridať aj MATB1 ale ten midwife dáva až v 21tt 😨 ako to mám potom stihnúť😨🙏

n0mi
3. feb 2017

@patka21 ale ak ides len rodit staci ti s2. Ak by si sla na dlhsie a chcela by si ist aj inym lekarom ako gyn a porod tak vtedy vybavujes s1. Ved budes mat matb1 a posles hned. Mne s1 dosla az po porode :D ale ja skm celu matersku na sr preto som to vybavivala.

patka21
autor
3. feb 2017

@n0mi ja tam planujem ostat tiež celu matersku prave preto to chcem vybaviť tu S1 a čo treba tam napísať aby mi to schválili lebo viem že veľa to zamietaju dakujem

n0mi
3. feb 2017

@patka21 vyplnis form na nete a je tam dovod preco ziadat tam napises ze stravis matersku na sr. to som pisala ja.

patka21
autor
3. feb 2017

ok dakujem velmi pekne za rady 🙂🙂

patka21
autor
17. feb 2017

ahoj mohla by somťa ešte pootravovať 😀 ja som našla na stránke gov.uk niekolko formularov S1 aj E106 ale vobec neviem ktory je ten spravny vedela by si mi prosim poslat link na ten form ? dakujem velmi pekne za pomoc

patka21
autor
17. feb 2017

ano presne toto som zacala vyplnovat a pred koncom sa ma to opytalo na details about my depandant.. bez toho ma to nechcelo pustit dalej.

n0mi
17. feb 2017

@patka21 to sa pyta ak mas nejaku osobu so sebou na ktoru to chhces tiez. Napr syn ci mama ci volakto iny. Ak ide len o tebe tak daj ze No a chod dalej

patka21
autor
17. feb 2017

ano uz to mam. Dakujem 🙂
Uz som to poslala. Ze mi poslu form, aby som sa mohla zaregistrovat v country of residence ak som eligible. Tak teraz mam uz len cakat, ano?

n0mi
17. feb 2017

@patka21 hej cakat ostava

patka21
autor
17. feb 2017

@n0mi dakujem velmi pekne za odpovede velmi si mi pomohla 😇