Kedy dorazí výmer pre ošetrovné?
ahojte
kedy posielaju vymer pre ocr, ak som mala ocr v maji a doteraz neviem jej vysku
vdakaaaaaa
Ja som mala OCR posledný aprílový týždeň a vyjadrenie prišlo až v polke mája, koncom mája mi potom prišli aj peniaze.
@nikaeli daaavno, ale mam inu pracu. a uz si riadne nepamatam kedy to chodi. mala som samozrejme iny vymer.
Pýtam sa preto, že mne sa každoročne dvíha plat o isté percentá a tiež som si minule uvedomila, že mi už dávno neprišiel výmer a že mi chodí (po mojom prepočítaní) stále rovnaká suma za deň. Bolo mi povedané, že od čias kovidu sa to už automaticky neprerátava a neposielajú sa výmery. Požiadala som o prerátanie a následne mi prišiel nový výmer. Odvtedy som bola na OČR ešte 2x a opäť mi nič neprišlo - čiže to už asi nerobia automaticky po každej OČR ako kedysi. Teraz keď nad tým rozmýšľam, neprišlo mi nič ani pri mojej PN.
Mozno zamestnávateľ neskor poslal zalezi mozno ze sme od seba v rôznych mestách
@nikaeli tak je problém niekde inde a nie v preratavani. To platilo počas dôvodu, tieto "pravidlá" boli k 31.8.2023 zrušené a rozhoduje sa o každej očr, taktiež sa ku každej zasiela rozhodnutie. Buď vám chodí do elektronickej schránky, na zlú adresu alebo ho poštárka nedoručí,ale určite je vystavené

Ja som bola v polke maja adosiel mi papier koľko na den som dostala