icon

Kedy mi príde zrýchlené konanie z katastra?

domci12
30. aug 2025

Dobrý deň chcela by som sa spytať ak ste si už platili na katastri 300€ čo sa dava aby to bolo zrychlene do 15 dni kedy vam to priblizne doslo ?

patka06
30. aug 2025

Záleží na tom koľko toho majú na konkrétnom katastri, ak je všetko v poriadku do 15 dní rozhodnú
Ak ti Anička z Hornej Dolnej napíše, že došlo na 10. deň, neznamená to, že aj ty musíš mať na ten istý deň
Sleduj si na katasterportal v ako stave je konanie

domci12
autor
30. aug 2025
@patka06

Záleží na tom koľko toho majú na konkrétnom katastri, ak je všetko v poriadku do 15 dní rozhodnú
Ak ti Anička z Hornej Dolnej napíše, že došlo na 10. deň, neznamená to, že aj ty musíš mať na ten istý deň
Sleduj si na katasterportal v ako stave je konanie

@patka06 ďakujem a kde to tam najdem

patka06
30. aug 2025
@domci12

patka06
30. aug 2025
@domci12

@domci12 alebo môžeš pozrieť list vlastníctva, či tam je už zmena, ak máš elektronickú komunikáciu, rozhodnutie príde hneď v deň povolenia vkladu, ak nemáš poštou to trvá pár dní
https://kataster.skgeodesy.sk/eskn-portal/searc...

domci12
autor
31. aug 2025
@patka06

@domci12 alebo môžeš pozrieť list vlastníctva, či tam je už zmena, ak máš elektronickú komunikáciu, rozhodnutie príde hneď v deň povolenia vkladu, ak nemáš poštou to trvá pár dní
https://kataster.skgeodesy.sk/eskn-portal/searc...

@patka06 kupno predajnu by som chcela pozriet

patka06
31. aug 2025
@domci12

@patka06 kupno predajnu by som chcela pozriet

@domci12 Je to návrh na vklad či kúpnopredajná, darovacia, výmenná alebo iná zmluva
keď pozrieš LV, buď tam bude plomba /zapísaná červeným/, teda je ešte v konaní alebo už zapísaný nový majiteľ a tým pádom bol vklad povolený
Stav konania si pozrieš podľa čísla vkladu, tam by si zistila aj keby bolo konanie prerušené

domci12
autor
31. aug 2025
@patka06

@domci12 Je to návrh na vklad či kúpnopredajná, darovacia, výmenná alebo iná zmluva
keď pozrieš LV, buď tam bude plomba /zapísaná červeným/, teda je ešte v konaní alebo už zapísaný nový majiteľ a tým pádom bol vklad povolený
Stav konania si pozrieš podľa čísla vkladu, tam by si zistila aj keby bolo konanie prerušené

@patka06 dakujem