icon

Kedy očakávať mimoriadne vyplatenie dávok po ukončení OČR?

verokovac
27. jan 2025

Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto mal tak ako ja ešte v decembri som bola na očr v januári v prvom výplatnom termíne som nedostala lebo pracovať sme začali až 7.1 a zamestnávateľ to poslal len 8.1 čakala som dnes v druhom termíne a neprišli volala som na soc.poisťovňu a že tam nemajú ukončenie OČR , bola som za zamestnávateľom a tam mi povedali že ukončenie im poslali ešte 8.1 tak som volala naspäť do poisťovne a tam povedali že už našli ukončenie očr že dohladali takže otázka znie poslali niekomu už mimoriadne vyplatené ? Ak áno kedy ste to dostali ? Lebo Pani zo sociálnej mi povedali že majú možnosť poslať výnimočne/mimoriadne ale nevie mi to zaručiť na 100% že dostanem tak neviem teda 🤔 len tolko by som chcela vedieť že keď mal.niekto takúto situáciu a že kedy dostali ďakujem

martinellacka
27. jan 2025

Kedze vieme, ako to chodi, tak by som sa nespoliehala na nejaky mimoriadny termin. Ale na normalny vyplatny.

verokovac
autor
27. jan 2025

@martinellacka no je to dosť smutné 😔 ale kebyže im my dlhujeme tak to musíme ihneď alebo do 3 dní😔 tak som zvedavá na tú ich mimoriadnú výplatu nakoľko chyba nebola z mojej strany 🤔

martinellacka
27. jan 2025

@verokovac No to je jasne, ked oni pytaju od teba, tak to musi byt hned. A im sa to moooozno podari. Skoda reci.

lucka_ke
27. jan 2025

mužovi poslali dodatočne, nebol problém

verokovac
autor
27. jan 2025

@lucka_ke môžem sa opýtať kedy vám to prišlo?