Kedy ste dostali termín na PCR test po zaregistrovaní na e hranicu?
Prosím vás, na koľkí deň vám prišiel termín po zaregistrovaní sa na e hranici? Ďakujem za odpoveď!
@laurikagab ďakujem
@novakkata my sme prisli vcera v noci 29.7.2021, registrovala som sa cez mobil pred príchodom na hranicu, cca o 23.00 hod. Dnes rano okolo 8hod mi prisla smska s dátumom na 3.8.2021.
a uz je ten PCR zdarma - tie 2ks mesacne ?
@paris1813 neviem ci 2 ks mesacne, ale ten, ktory ti určia po nprichode na SK a po registracii na ehranica je hradený štátom.
@mistymay33 ďakujem
@mistymay33 a miesto výkonu testu ste dostali v mieste bydliska či mimo?
@novakkata my sme z BA, trvaly pobyt mam inde ako miesto výkonu karantény, ale vsetko je to v ramci BA, len iny okres. A test som dostala na štadión Inter, co je tiez v BA.
@laurikagab
@mistymay33
Kočky, a mohli ste si vybrať PCR test, či z nosohltanu (paličky) alebo zo slín? Či nebola taká možnosť resp. ste sa ani nepýtali?
@novakkata
Ja som sa vratila na Slovensko v pondelok a rovno v pondelok mi prisiel termin na odber pcr testu za 5 dni, zdarma. Lenze v texte je ze vysledok bude do 96 hodin od testu, co je dlho, tak som sa na piaty den objednala inde na pcr ako samoplatca, s vysledkom do 6 hodin.
@sovica nebola možnosť, mužovi robili výter z nosa a z hltanu
@sylvia002111 to vsade pisu, ze do 96 hodin. vacsinou je vsak vysledok este v ten isty den

@novakkata 24.7.21 - test 29.7.21-výsledok v noci