Koľko je daňový bonus na dieťa?
Ahojte vie mi tu niektorá napísať koľko je daňový bonus na jedno dieťa prosím dakujemmmmm
@timejka020 záleží od veku dieťaťa
@zuzap33 mam dve deti 4 ročný a dvoj ročnú
Ďakujem vam ženy
@timejka020 uplatňuješ si mesačne alebo robíš daňové priznanie za rok 2020?
@patka06 bude to asi mesačne ešte neviem ale ďakujem na rýchlo som to potrebovala vedieť a tu za sekundu hneď mam odpovede 😁🙏🙏🙏🙏👏👏👏 vďaka
@timejka020 no ponovom je danovy bonus 45 alebo 46 eur na jedno dieta
@timejka020 aj na google mas hned.. zbytocne nove forum 😂
Ja nemám nárok na daňový bonus. Niekde som čítala, že si bude môcť rodic vybrať. Daňový alebo príspevok na obedy. Neviete či je to pravda?
Chcem sa spitat v akej vyske bude vyplateny prispevok pri narodeni dietata ak ide uz o moje druhe dieta a v akej vyske bude aj danovy bonus a ci sa bude dat ullatnit aj na vyplatu v rocnom zuctovani

3 sekundy Google:
Od 1.1.2020 je možné uplatniť si daňový bonus vo výške 22,72 € za mesiac. Ročne ide o sumu 272,64 €, a to na každé jedno vyživované a nezaopatrené dieťa. Naďalej platí, že výška daňového bonusu na dieťa do 6 rokov sa zdvojnásobuje – v roku 2020 je výška daňového bonusu pre tieto deti vo výške 45,44 € mesačne, resp. 545,28 € ročne. Posledným mesiacom, kedy je možné uplatniť si dvojnásobný daňový bonus je mesiac, v ktorom dieťa dovŕši šiesty rok života.