stretli ste sa s tým, že Vás kontaktovala a preverovala socpoist ak ste čerpali 2 očr za sebou?
@blancheporte a čo kontrolujú? Ocr nie je PN. Môžu kontrolovať akurát tak lekara
@luliu opodstatnenost ocr....ci skutocne bolo potrebne ju vystavit.Kontaktuju lekara-pediatra a ziadaju vysvetlenie.
@luliu pri OČR sa ale nekontroluje dodržiavanie liečebného režimu, ale samotná opodstatnenosť OČR hlavne ak je následnej po prvej ukončenej. Hlavne preto, že platená je iba 14 dní a už sa rozmohlo vrstvenie OČR s príbuznou Dg. ako pri tej predchádzajúcej OČR pri tej istej osobe.
@blancheporte
@alenah31 áno tak som to myslela, kontrola lekára. Dakujem
Áno, možu skontrolovať lekára, napr. aj keď dá OČR na staršie dieťa, či to bolo opodstatnené
Kontrolu osoby/zamestnanca, ktorý cerpa ocr, nie kontrolu dr., ktorý ju vystavi som mala na mysli
@renka30
@luliu
@blancheporte
@lentilka12345 tak som to pochopila správne, nie, to sa nerobi. Ty nie si chorá, takže nemajú ťa prečo kontrolovat
Hej hej je to bežná vec
@dagmara17 Ano? Mas osobnú skúsenosť?A ako to prebehlo teda, telefonicky?
@luliu Mne sa to zdá zvláštne, ved by to mohli overovať vlastne az po, kedze im sa to oznami az ked odovzdám zamestnávateľovi na konci
@lentilka12345 pri ocr nechodia kontroly, nie si chorá, prečo by ťa kontrolovali. Už sme ti to tu pisali
pri OCR teba nemaju dovod preco kontrolovat pokial to nieje pandemicka ocr a mas byt v karantene.
ty nemas zakazane vychadzky. Staras sa o dieta ale nikde nieje napisane ze 24 hodin denne...
@luliu nemyslím kontrolu ako pri pn ale overenie neviem ako prebiehajúce - informácia od pediatra:môžem Vam dat navaznu dalsiu ocr, ale určite Vas budu kontaktovať zo sociálnej a overovať- tak by som chcela vedieť, ci toto je možný postup
@lentilka12345 môžu kontrolovať pediatra ktorý OČR vypíše a môžu kontrolovať zamestnávateľa ak sa im tam zdá účelové jednanie.....
@lentilka12345 Ano....maju pokyny kontrolovat caste ocr