icon

Kontroly počas PN

maria123a
28. máj 2025

Dobrý deň, som pn a chcela som sa spýtať ako je to s kontrolami (doma samozrejme som kvôli dg) , problem je v tom , že bývam v prenajme kde nemáme svoju schránku (pošta mi chodí mame na dom) a ani zvonček tam nefunguje je to tam len také docasne bývanie , volajú v prípade , že sa ku mne takto nevedia dostať? Ďakujem

anajka266
28. máj 2025

Nie, mas povinnost mat funkcny zvoncek.. ak niekomu volali,tak to bola len dobra vola kontrolujuceho.. pripadne treba dat lekarom zapisat do karty presny popis-poschodie,cislo bytu.

maria123a
autor
28. máj 2025
@anajka266

Nie, mas povinnost mat funkcny zvoncek.. ak niekomu volali,tak to bola len dobra vola kontrolujuceho.. pripadne treba dat lekarom zapisat do karty presny popis-poschodie,cislo bytu.

@anajka266 fiha a ako sa dozviem že sa ku mne nedostali keďže ma nebudú kontaktovať

mamina7070
28. máj 2025

nahlasila si lekarovi mobilne cislo pri zalozeni PN?

suzitok
28. máj 2025
@maria123a

@anajka266 fiha a ako sa dozviem že sa ku mne nedostali keďže ma nebudú kontaktovať

@maria123a ak ťa nebudú kontaktovať, tak ti nechajú v schránke lístok, že tam boli, ak nebudú vedieť, ktorá schránka je tvoja, pátrať po tebe nebudú, pošlú ti upozornenie domov poštou....ale to už potom ťažko vysvetlíš, dnes to berú dosť prísne

melanta
28. máj 2025
@mamina7070

nahlasila si lekarovi mobilne cislo pri zalozeni PN?

@mamina7070 aj keby nahlásila, oni nie sú povinní jej volať. Nemá zvonček ani schránku, jej problém.

melanta
28. máj 2025
@maria123a

@maria123a ako sa dozvieš? Pošlú ti oznámenie. Ale šanca, že to vyriešiš bez toho, aby to brali ako porušenie, je nulová podľa mňa. Ani zvonček, ani schránka - toto je tvoja zodpovednosť, že bývaš niekde, kde si si toto nezabezpečila.

slava76
28. máj 2025

Pri kazdej PN zadavas cislo bloku, bytu, pischodie. Ak mas pod inym menom, hlasis aj to.
Mne lekarka vypisovala PN, tak sa ma pytala na vsetky tieto udaje a zavahala som pri cisle bytu, lebo nam menili a povedala, ze bez toho PN vystavit by nemala.