Ktoré dokumenty sú potrebné pri vytopení susedom?
Prosím vás keď ma vytopil sused, moja poisťovňa mi odporúča,ze nemosim ja oznamovať z mojej poistky udalosť.
Ze to má urobiť vinnik sused z jeho poistenia.
Ale pytam sa aky dokument mam ja jemu dať na podpis aby som mal dôkaz ze mi urobil škodu,a ze to zahlasi? Uplatnenie naroku na nahradu škody? Alebo mam aj ja tuto skodu nahlasit mojej poistovni? A tie poisťovne si to uz vybavia? Ked pride likvidator zo susedovej poistovne pozriet na skodu to bude kontaktovat mna? Kazdy hovori inak, že treba podat z oboch strán hlasenie skody,dalsi hovoria ze to staci z poistky vinnika.. Len kde budem mat istotu že to aj nahlasi?
Keď som ešte bývala v paneláku a vytopili nás, tak my sme nahlásili, prišli odfotili a dostali sme pár drobné horko ťažko 🙄 sused len prišiel, že on to určite nebol..... no kto iný by bol
Nás vytopil viacerých. Prišiel pozrieť, povedal v ktorej poisťovni je, nahlásila u jeho poisťováka, prišiel, urobil foto, spravil záznam, podpísali sme, poslali peniaze na účet
Môžeš to i t& nahlásiť v svojej poisťovni. Dohodneš si termín s poisťovákom. Príde, pofotí, spíšete zápis a pošlú na účet eurá

Ja som hlasila do svojej, vypisala som tlacivo cez net a prilozila fotky. Likvidator ani nedosiel, potom mi prislo vyrozumenie a peniaze