Má fyzioterapeut vystaviť doklad o platbe?
Dobry den, zaujima ma, ci vam u fyzioterapeutov v zariadeni ked ste, daju po masazi/fyzioterapii blocek alebo iny doklad.
Ked je extra zle tak idem, 30min 35€, ale kesovka do ruky. Blocek som nikdy nedostala.
Je to tak vsade?
Ze nechtarka neda v salone blocek je verejne tajomstvo, ale v zdravotnickom zariadeni?
Ano, mam usta a mozem ho pytat.
Ak je to fyzio sukromnik sam na seba a platim cash, nikdy mi doklad nedal, ak idem na fyzio do fyzio centra, tak ano, lebo platim kartou.
Ja som bola dnes, dostala.
tak si vypýtaj.........
Ja si kupujem permanentku,platím kartou,takže blok nepotrebujem,mám to vo výpise
Vsade, kde od teba pytaju platit, su povinni vystavit ti doklad.
@vanilkovazmrzka ano, len realita he uplne ina. Len tak ma to napadlo zalozit temu kedze danove sa blizi.
Danové sa blíži, ale nie je to tvoj problém, čo uvedú do daňového ostatní 😀 či niekto klame, kradne, okráda...čo s tým spravíš? nahlásiš ich?
Mne blok vystaví ešte aj gynekológ, zubár aj neurológ...aj masér a to chodím k súkromnému a občas do fyzio centra...
Realita je taka, ze ked ti blok nedaju automaticky, mas si ho vypytat 🙂 to by som potom chcela vidiet tie vykrucacky a obstrukcie

mne dáva aj nechtárka, a aj fyzio.... záleží asi kam chodíš. sú aj takí, aj takí.... nechtárka cca 25 eur, fyzio cca 40