Má otec nárok na OČR počas matkinho neplateného rodičovského?
Dobrý deň, akurát som si robila test a vyšla mi chrípka typu A, keďže maly spáva so mnou tak som sa rozhodla ze ho nedám v pondelok do ms pre istotu ak by bol prenášac, resp ak by bol uz aj on nakazeny, tak nech nenakazi zbytok ms, ja som však úplne odpalená, teplota cez 39, všetko ma boli, na wc sa ledva doplazim, no je mi uplne na 💩..., plus ma neskutocne boli chrbat medzi lopatkami akoby ma niekto bodal nozmi......môže ostať muž na OCR aspon par dni kym mi bude trochu lepsie, aj keď som na predĺženom neplatenom rodicaku? Dakujem
Určite by som pytala v pondelok antibiotika hrozna chripka manzel s malou si presli minulý víkend jeho som donutila ist v piatok po antibiotika kedze 2 dni horúčky 39.5 a hned zabrali mala (7r) prvýkrát v živote 40tky cely víkend potom som myslela ze bude ok ale.nic uz konclm týždna prestala jest atd takze som si pytala antibiotika pre nu a včera konecne vstala z postele po tyzdni....hrozna chripka je tuto sezonu a to mali prvýkrát
@viestta dakujem
@zuzkaa1991 úplne seriózne bez preháňania za posledných 25 rokov som nebola takto hrozne na tom, len sa modlím aby to maly nechytil 😪
Ja som našťastie neschytala a to manzel.bol.izolovany na druhy den mala takze od n3j som sa nemohla.izolovat som v 7tt takze sme sa bali s mužom a to som.v 6tt minulý vikend zacalq trošku krvacat takze vecer som utekala.este na pohotovost oni dvaja v teplotách ma cakali🙈
Len druhý týždeň mam nizky tlak veľmi. Tak ci to len tak prechádza cezo mna ze som unavená len no neviem ale.hlavme pytat antibiotika

Ano, moze. OCR mu vystavi tvoj praticky lekar