Mám priznať všetky príjmy pri bezpečnostnej previerke?
Ahojte, muž vypĺňa papiere k bezpečnostnej previerke, musí tam priznať všetky moje príjmy alebo stačí orientačne? Som na rodičáku, plus si mesačne zarobím nejaké peniaze bokom cez internet o ktorých nevie . Je to do 200€ mesačne a peniaze odkladám "na tajnáša" lebo šetrím na jeho darček na okruhliny 😀 a teraz neviem či mu to musím priznať alebo to môžem utajiť a zachrániť prekvapenie 😂.
Tak záleží ci je príjem oficiálny alebo sú to peniaze na "čierno".
@vilma7 je to oficiálne. Uzatvoríme so zamestnávateľom dohodu na pár hodín, urobím čo treba a potom sa dohoda ukončí a takto je to skoro každý mesiac.
Ak platis z dohody aj odvody, tak to musis priznat...NBÚ, ktorá vyhodnocuje previerky, tak si to vie zistit
ak ti tie peniaze chodia na ucet, mozu na to prist pri previerke. Muz pred rokmi toez absolvoval preveierku, bola som na rodicaku, neuviedol priejm z predaja cez baza, veci po detoch - fakt len par € mesacne a ni to nie kazdy mesiac. Povedali, ze je to podozrive, ze vela nizkych prijmov od roznych ludi 😅
No dobre, ďakujem. Radšej sa priznám, nie že bude prúser v práci 😂
No dobre, ďakujem. Radšej sa priznám, nie že bude prúser v práci 😂
@anonym_autor treba priznať všetko, ak sa niečo nebude pozdávať, oni sa opýtajú 🙂

Tak záleží ci je príjem oficiálny alebo sú to peniaze na "čierno".