Menili ste krátko pred pôrodom doklady?
Caute mile mamky... Mal niekto svadbu pred porodom pár dni? No ja mam este 5 týždne do pôrodu, ale asi sa vezmeme pred porodom a ja len, ze ako dlho tvralo kym vam prišiel nový OP, vodičak a ci ste sa nemýlili v porodnici, ze ste používali vaše stare meno 🤣🤣🤣 alebo nevnímali, ked vaa volali novým menom 🤣🤣🤣
ne ukradli kabelku 3 dni pred porodom aj s tehotenskou knizkou a komplet dokladmi..takze.som menila nakomplet vsetko.OP som vybavovala expresne do 48h. lebo by mi asi ani rodny list na malu nevystavili..z poistovne som mala iba papier o poistnom vztahu vodicak tiez len taky zdrap kym mi prisiel normalny.to trvalo asi 30 dni.
Ja som menila kvoli zmene bydliska.OP som nemala expresne zaplateny, aj napriek tomu prisiel za 3 dni az domov (ze teraz maju akciu a nosi to kurier zdarma 🙂 . A nasledne som vybavovala vsetko ostatne.technicak prisiel tiez do tyzdna..ked si na to das dva dni tak to stihas poobvolavat vsetko,nastastie vacsina sa da telefonicky alebo emailovo.
Kvôli TP som menila 3 týždne pred pôrodom. Prišiel v tom istom týždni.
My máme svadbu tento štvrtok, pôrod o 4 týždne ale zrejme bude skôr kvôli sekcii. Minulý týždeň som si menila OP kvôli zmene trvalého pobytu (viem, zbytočne som sa unáhlila, mohla som to naraz) a nový OP som si dala doručiť do 2 dní... stálo to 24,50€ 🙂 Tak isto si to poriešim aj teraz 🙂

Tak my sme síce svadbu mali už pred pár mesiacmi,ale nový OP bol klasicky do 30dní,starý mi vzali a mala som len ten papier