icon

Môže nesprávna adresa v prihláške ovplyvniť skúšky autoškoly?

kika147
11. aug 2025

Ahojte pri podávaní prihlášky na autoškolu som dala adresu kde bývam no trvalý pobyt mam u rodičov . Bude to problém na skúškach ? Či keď spravím skúšky tak tam už zadám trvalý pobyt ako mám v OP alebo adresu berú automaticky z prihlášky ?

biba_18
11. aug 2025

@kika147 veď ešte medzi tým budeš do tej autoškoly chodiť - a vybavíš to ... či?

maranco
11. aug 2025

@kika147 na prihláške máš tento text?
Adresa pobytu alebo miesta zdržiavania sa ...

patka06
11. aug 2025

Na žiadosti o udelenie vodičského oprávnenia vypisuješ adresu pobytu /nie je tam doslova napísané trvalého pobytu/
ako laik by som povedala, že je to úplne jedno čo tam napíšeš
Na vydanom VP aj tak nie je adresa

ika02
11. aug 2025

Ahoj, veď keď pôjdeš na teóriu, daj vedieť šéfovi AŠ, nech si to opraví a hlavne, keď Ťa bude prihlasovať na skúšku, aby to bolo správne.

kika147
autor
11. aug 2025
@maranco

@kika147 na prihláške máš tento text?
Adresa pobytu alebo miesta zdržiavania sa ...

@maranco na prihlaske bolo len Adresa pobytu alebo miesto zdržiavania sa

maranco
11. aug 2025
@kika147

@maranco na prihlaske bolo len Adresa pobytu alebo miesto zdržiavania sa

@kika147 tak si teda na prihláške uviedla miesto zdržiavania sa, tak aký je problém?
máš to vyplnené správne

kika147
autor
11. aug 2025
@maranco

@kika147 tak si teda na prihláške uviedla miesto zdržiavania sa, tak aký je problém?
máš to vyplnené správne

@maranco dakujem

anonym_3092d7
11. aug 2025

@kika147 ja som pocas autoskoly menila adresu trvaleho pobytu, muselo sa to prepisovat aj v ich databaze, pretoze to tlacivo co ide uz potom na policiu k skuskam a podpisuje to komisar musi mat adresu trvaleho pobytu.

anonym_3092d7
11. aug 2025
@anonym_3092d7

@kika147 ja som pocas autoskoly menila adresu trvaleho pobytu, muselo sa to prepisovat aj v ich databaze, pretoze to tlacivo co ide uz potom na policiu k skuskam a podpisuje to komisar musi mat adresu trvaleho pobytu.

@anonym_3092d7 plus teda v tomto pripade je aj ine cislo OP po zmene trvaleho pobytu ale to nie je tvoj pripad. Prezisti si to kazdopadne potom na tych tlacivach ku skuske je adresa trvaleho pobytu, ale to sa da aj pocas kurzu zmenit

stankadu
11. aug 2025

Ved sa opýtaj priamo v autoskole, ako to maju. Či treba opraviť alebo nie.