icon

Môže sa dať očkovať aj brigádnik pracujúci v supermarkete?

nataliaj123
5. mar 2021

Ahojte, rada by som sa spytala ci neviete, ci sa moze dat očkovat aj brigádnik pracujúci v supermarkete alebo toto plati len na zamestnancov? Dakujem

mogaa
5. mar 2021

@nataliaj123 už sa nedá zaregistrovať....od 8.3.sa zmenila očkovacia stratégia a ide sa len podľa veku....čiže teraz 70+ a ľudia 60-70rokov.....

staskast
5. mar 2021

@mogaa to nie je pravda. Môj manžel včera zaregistroval. A teda ma 35.

miriam_s
5. mar 2021

@mogaa ešte na tento víkend povolili. Potom sa už nebude dať, teraz je posledná šanca.

mogaa
5. mar 2021

@staskast dnes sa už nedá....

mogaa
5. mar 2021

@miriam_s pred chvíľou som skúšala pozrieť termíny, buˇsú obsadené alebo zatvorené

staskast
5. mar 2021

@mogaa on to mal tiež tak. Ide až do Bystrice ( sme z ba ) a keď sa prihlasoval bolo 400 voľných miest a za 5 minút nič. Bolo voľných dosť aj v Žiline. Tak neviem či ešte su

mogaa
5. mar 2021

@staskast už je uplne nefunkčný aj link na prihlasovanie😀

oli18
5. mar 2021

@nataliaj123 aj keby nadalej ockovali predavacov, urcite brigadnikov nie. Ved brigadnikov je vsade ako maku a menia sa ako spinave pradlo.

sylvia_123
5. mar 2021

@staskast prosim ta kde sa zaregistroval? Moja mama je zdravotnicka, snazim sa ju objednat ale stale mi vyhadzujen ze nie su ziadne volne terminy 😐

staskast
5. mar 2021

@sylvia_123 neviem cez aký link. Mal to v maily z prace. Ale teda áno je problém s miestami. On teda musí cestovať aby dostal očkovanie.

kristina2015
5. mar 2021

@sylvia_123 Treba si dať upozornenia keď sa uvoľnia miesta alebo mať doslova šťastie a objaviť sa tam v správnu chvíľu . Corona gov sa objednáva na očko