icon

Môžem ísť počas PN na vyšetrenie ku gynekologičke?

5. apr 2022

Ahojte, konečne sa nám s mužom podarilo rozbehnúť vyšetrenia v CAR ohľadom umelého oplodnenia a v piatok mám ísť na moju prvú folikulometriu. Lenže od piatku som nachladnuta a kedze to neprechadza idem asi na PNku. Nemam teplotu, takmer normalne fungujem,len ma skrabe hrdlo a bolia hlasivky. PCR test mam negativny. Myslite, ze mozem ist pocas PN na toto vysetrenie ku gynde? Tak dlho sme cakali kym sa nam podari tam ist a hrozne ma hneva,ze toto vysetrenie,ktore sa da robit len raz za mesiac by sa malo znovu posunut kvoli skrabaniu v hrdle... Kebyze mam teploty,stale kycham a skaredo kaslem, tak o tom samozrejme ani nerozmyslam, ale teraz som na vazkach :/

e1i
5. apr 2022

Ak si chorá vyšetrenie prelož. Aj choroba ma vplyv na uspech/neuspech liečby

tosomja
5. apr 2022

Môžeš, veď budeš mať papier od lekára. Pokiaľ to doktorke nevadí, že si chora. Skús jej zavolať a určite ti odpovie aj na toto, či to platí ako výnimka pri PN

autor
5. apr 2022

@e1i myslis,ze to ma vplyv aj na merani folikul? resp.ci to ovplavnuje ovulaciu a mohla by to skreslene vidiet?

autor
5. apr 2022

@tosomja zajtra to asi skusim, este stale cakam ci sa mi nepolepsi

luccija
5. apr 2022

Áno a chorá by som nešla.Ja som mala 3 testy negatívne az 4 pozit.

98
5. apr 2022

Ja som mala.dlhodobu pn po uraze kolena a obvodnej som sa pytala ci smiem ist k inemu, ze mam tazkosti a dala mi odpoved ze samozrejme, ze teraz ked som doma nech si obeham... toto je dost haklive asi by som to ozaj posunula..