Môžem ísť počas PN na vyšetrenie ku gynekologičke?
Ahojte, konečne sa nám s mužom podarilo rozbehnúť vyšetrenia v CAR ohľadom umelého oplodnenia a v piatok mám ísť na moju prvú folikulometriu. Lenže od piatku som nachladnuta a kedze to neprechadza idem asi na PNku. Nemam teplotu, takmer normalne fungujem,len ma skrabe hrdlo a bolia hlasivky. PCR test mam negativny. Myslite, ze mozem ist pocas PN na toto vysetrenie ku gynde? Tak dlho sme cakali kym sa nam podari tam ist a hrozne ma hneva,ze toto vysetrenie,ktore sa da robit len raz za mesiac by sa malo znovu posunut kvoli skrabaniu v hrdle... Kebyze mam teploty,stale kycham a skaredo kaslem, tak o tom samozrejme ani nerozmyslam, ale teraz som na vazkach :/
Môžeš, veď budeš mať papier od lekára. Pokiaľ to doktorke nevadí, že si chora. Skús jej zavolať a určite ti odpovie aj na toto, či to platí ako výnimka pri PN
@e1i myslis,ze to ma vplyv aj na merani folikul? resp.ci to ovplavnuje ovulaciu a mohla by to skreslene vidiet?
@tosomja zajtra to asi skusim, este stale cakam ci sa mi nepolepsi
Áno a chorá by som nešla.Ja som mala 3 testy negatívne az 4 pozit.
Ja som mala.dlhodobu pn po uraze kolena a obvodnej som sa pytala ci smiem ist k inemu, ze mam tazkosti a dala mi odpoved ze samozrejme, ze teraz ked som doma nech si obeham... toto je dost haklive asi by som to ozaj posunula..

Ak si chorá vyšetrenie prelož. Aj choroba ma vplyv na uspech/neuspech liečby