icon

Môžem prenajať byt, ak mám psa?

3. dec 2024

Dobrý deň. Môžem prenajať byt so psom, že dám ponuku, ze hľadám nájomníkov, ale psík zostane v byte ?

Strana
z2
mamamasama
3. dec 2024

Ty si majiteľ. Osobne by som sa však o psíka bála.

kavasmliekom
3. dec 2024

A aký máš na to dôvod?

grof_monte_christo
3. dec 2024

Akože nulový nájom a budú sa ti starať o psa?

patka06
3. dec 2024

Chápem správne, že sa nájomníci majú starať o psa, ktorého tam necháš?

123profil321
3. dec 2024

@patka06 tiež som to tak pochopila 🤔

123profil321
3. dec 2024

Pes = čas, trpezlivosť, peniaze na veterinu a stravu. Akosi si neviem predstaviť, ako to chceš kompenzovať? 🤔

margarita
3. dec 2024

ja som ako nájomník hľadala byt, nie psa, to by som šla asi hľadať do útulku ... buď prenajímaš byt, alebo prenajímaš psa.

misiak7777
3. dec 2024

@autorka akože necháš svojho psa cudzím ľuďom???😮😮😮

madeincssr
3. dec 2024

No vidite, a to ste si (mnohi) mysleli, ze na MK vas uz nic neprekvapi 😁. Este by sa v tom byte dala nechat (zla) svokra.

masinka
3. dec 2024

Ja som tak raz kupovala klietku pre papagaja, prisla som pre nu a pan mal v nej dvoch kanarikov, ze tych dava k nej.😝

janababana
3. dec 2024

@madeincssr mozno je majitelka bytu a hlada spolubyvajucich do volnych izieb…. Inak si to tiez neviem vysvetlit 🤔😀

grof_monte_christo
3. dec 2024

Chápem to správne, ze sa chceš stahovat a nevieš, co so psom? Ako čítala som tu už rozne veci, ale toto ešte nie.

wolf_
3. dec 2024

Tak.. a už som videla všetko 😁
Považujem to za naozaj veľmi zlý nápad z xy dôvodov.

sissy27
3. dec 2024

Samozrejme, ze mozes. A isto najdes aj zaujemcov - nejakym fetkam a asocialom bude nejaky pes uplne u prdele, este sa mozno potesia, ze bude co predat alebo z coho gulas spravit…

thereisabear
3. dec 2024

O rybičkách som už počula, pes je novinka. Akože niekto by sa možno našiel, ale ako si to predstavuješ? Budeš chodiť psa aj navštevovať?

123profil321
3. dec 2024

@janababana jedine takto 😀

arianna25
3. dec 2024

Jeeej ja by som brala taký prenájom 🥰
Ale inak je jasné že môžu byť z toho problémy ako píšu ženy.
Radšej psíka daruj keď nemôže ísť s tebou.

prasiatko30
3. dec 2024

Niektori aj nehnutelnsoti predavaju s nezelanym najomnikom - preco by si ty nemohla prenajimat psa, ups perdon byt so psom len treba ratat s tym, ze zvycajne aj take domy/byty s nechcenymi najomnikmi ich kupuju ludia co sa vedia zbavit nezelanych zavazkov 😅😅😅

zuzanaam
3. dec 2024

už niekoľkokrát som videla takú ponuku, že letný dom prenajmú za starostlivosť o psov, mačky na niekoľko mesiacov (v zime). Lokality som videla grécko, čiernu horu a ponúkali to vždy angličania. Ja by som svoje zvieratá cudziemu nezverila.

colsami
3. dec 2024

@zuzanaam to je tzv house sitting, ale to je nieco uplne ine... Dost rozsirene v zahranici, defacto mas zadarmo dovolenku za to, ze niekomu opatrujes dom a zvierata, kym su majitelia prec. Ale to sa jedna o dni/tyzdne.

@arianna25 cize by si toho psa 3x denne vencila, piatok sviatok, na vianoce a prazdniny ho vsade so sebou brala (snad je tvoja rodina s tym ok ze vsade pride pes - bohvie ake ma zlozvyky a navyky?), ked bude problem tak v noci ci v nedelu ides pekne autom busom taxikom na pohotovost, a pod.? Ti to naozaj pride take super?

svetlonos
3. dec 2024

Autorka, na čom fičíš? To je teda kvalitný matroš!

rozculena
3. dec 2024

si robíš srandu?

lenkasarka
3. dec 2024

Ľuďom už dočista j.be

evansova
4. dec 2024

Chudak pes, iste ma k tebe vztah. Vies aku traumu zažije ked mu zmiznes a nechas ho neznamym ludom. A kde mas istotu, ze sa o neho budu starat dobre? Chory napad.

margotka17
4. dec 2024

Dobreeee,to akože myslíš vážne??? 😏

margotka17
4. dec 2024

@colsami hej, poznám kocku, čo sa starala o psa, 2 mačky v Austrálii, kým bola rodina na dovolenke. Upratala im dom, polievka kvety, starala sa o psov.

margitaf
4. dec 2024

@grof_monte_christo kamoška tak kúpila dom aj so psom ,starý zomrel a mladí psa nechceli ,tak ku svojim dvom pribrala ešte toho tretieho ,ale to bola kupa domu no

danyelia
4. dec 2024

...a nejaké deti im tam nenecháš? 😃

danny112
10. dec 2024

@123profil321 proste sa chce iba zbaviť psa...aspoň mne to tak príde...ktorý normálny človek, ktorý má psa,sa ho len tak vzdá na margo nových prenajímateľov???! Jedine žeby nemali inú možnosť, ale tak keď už prenajimam byt ,tak mam kde inde bývať
..A psa si beriem so sebou...

danny112
10. dec 2024

Ak to nieje tvoj pes ,kontaktuj aspon útulok...kto si vezme byt aj so psom ? Nie každý má rád psy ,možno by sa tam rada nasťahovala rodina s malými deťmi...Ja osobne by som nešla do bytu ,kde by som musela mat na starosti nejakého malého ustekaneho hafana...my psa mame ,mame ho v byte ,dalmatina,ale ten je na nás od steniatka zvyknutý, samozrejme.sme si ho nekúpili s bytom...A teraz si zoberte ze nová rodina a pes v šoku...otázka totálne mimo..

Strana
z2