icon

Môžem sa zaregistrovať na úrade práce s dieťaťom?

9. feb 2024

Ano, ja som tu zalozila temu o pohovore cez urad prace s dietatom (to len, ze nemusite sa na to pytat). A moja druha otazka znie, mozem sa hlasit na urade prace s dietatom? Ci aj tam dieta nemoze?

svetlonos
9. feb 2024

Ak nemas inu moznost, nevyhodia ta. Ja som bola na urade vybavovat rodny list = vypisovat papiere a

martinkatinka
9. feb 2024

@svetlonos autorka si ale "hlada prácu".

svetlonos
9. feb 2024

Maly 3 roky, mensi 4 mesiace, hruza. Nedalo sa zial inak. Pokial sa ti trocha da, neber ho. Ak ti v klude usedi, v pohode.

jasminet
9. feb 2024

raz som zobrala dieta na urad prace - kaslala, hnusne, a akurat som mala termin na urade. ospravedlnila som sa, ze do skolky nemohla chora ist, nemal mi ju kto postrazit narychlo, krpata im tam riadne zakaslala, dostala som dalsi termin a sli sme prec. ale to bol ozaj jediny krat za celeho pol roka co som tam bola evidovana.

autor
9. feb 2024

@svetlonos Moje dieta je kludne, pekne tam bude sediet, pripadne stat. Urcite by tam nevyvadzalo.

viestta
9. feb 2024

Ja som bola na urade s dietatom a nikomu to nevadilo. Sadol si bokom a my sme s uradnickou vybavovali svoje. A to bola korona

petamich
9. feb 2024

tiez som bola s dietatom, ked som riesila to preplatenie kurzu co sa minuly rok dalo, pani nic nepovedala, este aj cukrik mu dala a papier na kreslenie 🙂 a to to moje teda ticho nesedi, vypytuje sa a tak

pe_mi
9. feb 2024

Ahoj,ja mám super decká.vsade obsedia , nevymýšľaju.ked máš aj ty,vôbec nerieš, nikto na mňa zatial nikdy ccez prsty nepozeral.
Moje decká so mnou ešte aj gynekológovi išli,keď sa inak nedalo,sedeli zatiaľ pri sestričke.chodia so mnou na kozmetiku,masáže.su veľmi zhovorčive ,poslušne ,kľudne.tak si to môžem dovoliť

lius
9. feb 2024

ja som bola rovno s 3 detmi vybavovat prispevok po narodeni dietata, nikto ma za to nekritizoval

lobic
9. feb 2024

jasne, po dohode istotne ano. zalezi vsak na tom danom cloveku, ktory tam pracuje, kazda teta na urade nie je taka tolerantna, to mi ver 😀 a samozrejme zalezi aj na tom, ake je tvoje dieta poslusne a ako vie byt ticho, ked treba 😀

majlo1234
9. feb 2024

A preco sa pytas? Ja nemam vedomost, ze by bolo kdekolvek zakazane prist s dietatom( samozrejme mimo pr vynimiek)

vrabcek15
9. feb 2024

Ahoj ja pracujem ako teta na úrade🙈😂 a nevadí mi keď prídu mamičky s deťmi 😊

minenkak
9. feb 2024

Prečo by nemohli ísť deti s rodičom na úrad práce, však to nie je operačná sála

mandzula
9. feb 2024

Uplne bezne si ludia veci na uradoch vybavuju aj s detmi, nevidim v tom problem.