icon

Môžem si vybaviť doklady bez rezervácie medzi 8h-10h?

Včera o 19:14

Zvykne sa dlho cakat? Uprednosnuju ludi s detmi? Vopred dakujem ak mate info.

anonym_77e9bd
Včera o 19:15

Koľko ročné dieťa?

viestta
Včera o 19:17

podla toho kde, v Gelnici to mas na pockanie, v KE si vystojis frontu este pred budovou

autor
Včera o 19:34

@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje

beata_k
Včera o 19:36
@anonym_autor

@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje

@anonym_autor Dnes som bola. Deti maju prednost iba do 1,5 roka. Cakala som asi 45 minut. BA V.

belllinka
Včera o 19:55

Ja som 2 mesiace dozadu cakala v Petrzalke viac ako 3 hodiny. Porazilo by ma tam, keby este aj starsie deti uprednostnovali.

bambulkaaskatulka
Včera o 20:02

Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.

autor
Včera o 20:29

@anonym_autor super, dakujem dievcata za vsetky postrehy 🙂 skusim teda čihať terminy

anonym_42b504
Včera o 21:36
@bambulkaaskatulka

Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.

@bambulkaaskatulka naozaj? By som nepovedala. Uz som tam zazila aj koniec vydavania caseniek o 8,19 aj konfliktnych nervoznych ludi. V BA je to o nahode a nikdy 2 dni za.sebou nie su rovnake