Môžem si vybaviť doklady bez rezervácie medzi 8h-10h?
Zvykne sa dlho cakat? Uprednosnuju ludi s detmi? Vopred dakujem ak mate info.
podla toho kde, v Gelnici to mas na pockanie, v KE si vystojis frontu este pred budovou
@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje
@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje
@anonym_autor Dnes som bola. Deti maju prednost iba do 1,5 roka. Cakala som asi 45 minut. BA V.
Ja som 2 mesiace dozadu cakala v Petrzalke viac ako 3 hodiny. Porazilo by ma tam, keby este aj starsie deti uprednostnovali.
Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.
@anonym_autor super, dakujem dievcata za vsetky postrehy 🙂 skusim teda čihať terminy
Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.
@bambulkaaskatulka naozaj? By som nepovedala. Uz som tam zazila aj koniec vydavania caseniek o 8,19 aj konfliktnych nervoznych ludi. V BA je to o nahode a nikdy 2 dni za.sebou nie su rovnake

Koľko ročné dieťa?