icon

Možnosti čerpania ošetrovného počas prázdnin

Včera o 16:06

Dobrý deň, chcem sa opýtať na možnosť ošetrovného počas prázdnin. Uvádzajú, že rodič môže čerpať OČR najviac 14 dni na jedno zatvorenie školský. Keďže teraz sú jarné prázdniny a chcem čerpať túto možnosť 5 dní. Budem môcť čerpať túto OČR pre zatvorenie škôlky opäť cez letné prázdniny tých 14 dní a aj napr cez jesenné prázdniny? Či je to len jedenkrát do roka?
Niekde píšu zeny tak inak tak. Ďakujem 🙂

parvinka0001
Včera o 16:11

@anonym_autor áno môžeš aj v lete aj jesenné .

autor
Včera o 16:39
@parvinka0001

@anonym_autor áno môžeš aj v lete aj jesenné .

@parvinka0001 a neviete náhodou keď je v lete zatvorená škôlka cele leto júl august dá sa čerpať len 1x alebo sa dá že za júl 1x a za august 1x

parvinka0001
Včera o 16:52
@anonym_autor

@parvinka0001 a neviete náhodou keď je v lete zatvorená škôlka cele leto júl august dá sa čerpať len 1x alebo sa dá že za júl 1x a za august 1x

@anonym_autor iba jeden krát . Ja tým že mám dvojky tak som mala 2krat

viestta
Včera o 16:56
@anonym_autor

@anonym_autor ty 14 dni cez letne prazdniny, otec dalsich 14 dni, to mate takmer mesiac prazdnin osetrenych

anonym_926d98
Včera o 17:16
@viestta

@anonym_autor ty 14 dni cez letne prazdniny, otec dalsich 14 dni, to mate takmer mesiac prazdnin osetrenych

@viestta si si istá? Podľa mňa môže iba jeden rodič..ja som čerpala cez letné prázdniny počas dvoch rokov, o otcovom nároku som fakt nevedela

parvinka0001
Včera o 19:01
@anonym_926d98

@viestta si si istá? Podľa mňa môže iba jeden rodič..ja som čerpala cez letné prázdniny počas dvoch rokov, o otcovom nároku som fakt nevedela

@anonym_926d98 tiež sa mi zdá že môže na jedno dieťa ale len jeden rodič.tym pádom ja by som mohla mesiac a muž druhý čo mi príde ako blud . My tým že máme dvojky jeden rok sme sa prestriedali jeden mal jedného a druhý druhého, minulý rok som mala len ja.

anonym_509e6b
Dnes o 08:15

V pripade zavretej skolky moze cerpat iba jeden rodic na jedno dieta