Možnosti čerpania ošetrovného počas prázdnin
Dobrý deň, chcem sa opýtať na možnosť ošetrovného počas prázdnin. Uvádzajú, že rodič môže čerpať OČR najviac 14 dni na jedno zatvorenie školský. Keďže teraz sú jarné prázdniny a chcem čerpať túto možnosť 5 dní. Budem môcť čerpať túto OČR pre zatvorenie škôlky opäť cez letné prázdniny tých 14 dní a aj napr cez jesenné prázdniny? Či je to len jedenkrát do roka?
Niekde píšu zeny tak inak tak. Ďakujem 🙂
@anonym_autor áno môžeš aj v lete aj jesenné .
@parvinka0001 a neviete náhodou keď je v lete zatvorená škôlka cele leto júl august dá sa čerpať len 1x alebo sa dá že za júl 1x a za august 1x
@parvinka0001 a neviete náhodou keď je v lete zatvorená škôlka cele leto júl august dá sa čerpať len 1x alebo sa dá že za júl 1x a za august 1x
@anonym_autor iba jeden krát . Ja tým že mám dvojky tak som mala 2krat
@anonym_autor ty 14 dni cez letne prazdniny, otec dalsich 14 dni, to mate takmer mesiac prazdnin osetrenych
@anonym_autor ty 14 dni cez letne prazdniny, otec dalsich 14 dni, to mate takmer mesiac prazdnin osetrenych
@viestta si si istá? Podľa mňa môže iba jeden rodič..ja som čerpala cez letné prázdniny počas dvoch rokov, o otcovom nároku som fakt nevedela
@viestta si si istá? Podľa mňa môže iba jeden rodič..ja som čerpala cez letné prázdniny počas dvoch rokov, o otcovom nároku som fakt nevedela
@anonym_926d98 tiež sa mi zdá že môže na jedno dieťa ale len jeden rodič.tym pádom ja by som mohla mesiac a muž druhý čo mi príde ako blud . My tým že máme dvojky jeden rok sme sa prestriedali jeden mal jedného a druhý druhého, minulý rok som mala len ja.
V pripade zavretej skolky moze cerpat iba jeden rodic na jedno dieta

@anonym_autor áno môžeš aj v lete aj jesenné .