icon

Môžu ma niekto natáčať bez môjho súhlasu?

24. mar 2025

Moze ma niekto natacat, nahravat si ma bez mojho suhlasu a ukazovat tie videa a nahravky inym?
Ako sa mozem branit?

naty_123
24. mar 2025

Určite vás nikto nemôže natáčať bez vášho súhlasu 🙂

bloger
24. mar 2025

Nie nesmie sa to.

terezkaarthuramax
24. mar 2025

Urcite sa to nesmie. neviem ake to je ked omylom mu skocis do záberu.

ibrunova
24. mar 2025

Ak sa jedná o kameru v obchode, kde je natočený zlodej a ten záznam ukazuje polícií, tak áno 😋

zuzana76
24. mar 2025

nie, nemoze, iba ak je to verejne priestranstvo, budova atd a je to riadne oznacene, ze priestor je monitorovany. Ale take, ze ziak vytiahne mobil a zacne si ucitela napr natacat, tak to nie.

autor
24. mar 2025

Moj ex ma nataca. Vyprvokuje ma a uz ked kricim a dostane ma do amoku si ma pritom nataca a ukazuje to rodine a kamaratom a vyhraza sa ze to ukaze sudu a ze mi vezme syna. Provokuje ma stale az kym nevybuchnem.

ssimusska
24. mar 2025

Autorka, nie nemôže ťa len tak natáčať, ale ty sa nauč ovládať a nenechaj sa vyprovokovať.🤷🏼‍♀️

autor
24. mar 2025

@ssimusska Neda sa vydiera ma je to manipulator a psychopat

ssimusska
24. mar 2025

Všetko sa dá. Aj môj ex sa ma snažil vyprovokovať, no nikdy sa mu to nepodarilo. Zamysli sa nad tým, že ti ten človek nestojí za tie nervy.

ladybarbora
24. mar 2025

Ved mu povedz ze porusuje gdpr a das na neho trestne oznamenie. Nabuduce sa kludne do kamery ozvi a stale opakuj ze nesuhlasis s natacanim tvojej osoby. Opakuj to kol dokola len tuto 1 vetu a tak chyti nervy,ze s tym prestane.

ladybarbora
24. mar 2025

A na sude teda velice moze dat video ktore ziskal bez suhlasu natacanej osoby. To video si moze akurat tak strcit pod stromcek sam sebe a radovat sa

autor
24. mar 2025

@ladybarbora On si mysli ze moze. Ukazal mi prostrednik a videa ukazuje svojej rodine.

ladybarbora
24. mar 2025

Moze akurat tak prt. Vysmej sa mu do kamery, nahod krasny siroky hollywood usmev a dokolecka opakuj ze nesuhlasis s natacanim tvojej osoby. Po tyzdni ho to prestane bavit ked uvidi,ze ta to nestve

terezkaarthuramax
24. mar 2025

To mi je velmi luto. Prajem ti aby sa ti to podarilo vyriesit..

rozculena
24. mar 2025

ty ho prečo nenatáčaš,keď ťa provokuje?

kvetinka_2
25. mar 2025

Môže, ale iba pri dokazovaní dôkazov. Lebo natáčanie je často jedinou možnosťou dokazovania nejakej udalosti. Keď Ti napr. neverí polícia. My máme napríklad kamery, aj na pracovisku (nie je to obchod). A nebola som pri nástupe na to upozornená, hoci som mala byť. Ale inak nevidím dôvod, aby Vás niekto bez Vášho súhlasu natáčal.

autor
25. mar 2025

@rozculena Asi zacnem lebo toto co uz vystraja je extrem. Vydiera ma, vyhraza sa mi, nadava mi. Dnes som dostala facku.