icon

Môžu výsledky testov u psychiatra ovplyvniť zákaz šoférovania?

luksoo
5. mar 2024

Ahojte mam zakáz vedenia vozidla kôli tomu že som nafúkal, no mam sa dostavit na testy k psychiatrovi predpokladam že mi zoberie krv a moč zvykol som fajčit trávu no už som asi mesiac čisty viete mi prosim vas povedat či testy dopadnú v pohode test z lekarne ukazuje negativny vysledok ale toto je predpokladam niečo ine budem velmi rad za kazdu odpoved popripade vlastnu skusenost dakujem

hipuska
5. mar 2024

@luksoo dúfam, že ten vodicky nedostaneš. Ja bohužiaľ mám nulovú toleranciu k.ludom, čo sadnú za volant s alkoholom v tele (vrátane zostatkoveho)

volterra
5. mar 2024

@luksoo pevne dúfam, že testy nedopadnú v tvoj prospech a nesadneš za volant najbližších pár rokov. Sadáš za volant pod vplyvom alkoholu a drog ??? A už mesiac si čistý? Nemáte ti zatlieskať?

bucko555
5. mar 2024

Takýto človek by v živote viac vodičák nemal dostať

zuzanazu85
5. mar 2024

Prepáč,ale súhlasím s babami vyššie. Nulová tolerancia alkohol a volant. Sadneš raz,sadneš aj druhý krát a na cestách, za takéto hlúpe, nezodpovedné rozhodnutie väčšinou ,,odnesú" nevinní 😤.

alickapusinka
5. mar 2024

V živote by TI nemali vrátiť VP. TY si schopný napísať fajčím občas trávu. TY by si mal dostať doživotný zákaz šoférovať. A nie sa pýtať či dostaneš VP. Ja veľmi chcem veriť tomu že ho nedostaneš. A ešte provokatívne pod nickom napísať do tu že fajčíš trávu. Ak si sa chcel pochváliť tak s takými vecami sa nechváli. Tu sú aj policajti v civile ked že je to pod nickami nevieš čo kedy kto zisti a zaklopú TI na dvere kriminálka. Ja by som tento príspevok zmazala.