Musím sa po ukončení školy hlásiť na úrad?
Ahojte, v pondelok som ukončila prvý stupeň vš. Na študijnom mne aj všetkým spolužiakom pani povedala, že sa nemáme nikde hlásiť lebo sme sa prihlásili na ďalší stupeň. Mama, ale prišla s tým, že musím ísť na úrad. Neriešil to prosím niekto z Vás? Ukončenie štúdia mám vlastne 19.05 a prijímacie konanie je okolo 16 júna tuším, tak neviem čo teda robiť. Ďakujem krásne.
na urad prace sa nemusis hlasit ani do poistovne ak teda budes pokracovat v studiu. syn akurat musel dat cestne prehlasenie na socialku ohlasom pridavkov, ze bude pokracovat inak by mu ich stopli, niektore skoly (UK) to nahlasuju automaticky ze pokracuje jeho skola nie
Nemusis sa nikde hlasit
Ďakujem pekne, neviete či sa dá nejako zistiť ktoré školy to nahlasujú automaticky?
To nezavisi od skoly... ak pokracujes plynule dalej, nehlasis sa.. proste tak to je... ine by bolo keby si nepokracovala v studiu

Keď som končila BC tak sme sa ozaj nikde nehlásili. Tusim že len dáke čestne prehlásenie sme posielali mailom že študujeme ďalej. Hlásiť sa idem aj ja teraz tiež som 19.5 spravila ale DP takže do 10 dni.