Neobvyklý email z úradu práce
dnes rano mi dosiel od : vpm@mpsvr.gov.sk
toto , nejake divne ze?
som na urade prace, a riadne sa hlasim.
preto nechapem.

Je november. Oni tam píšu o septembri v budúcom čase. Jasný podvod
@doriiis samozrejme ze som to nahlasila aj uradu prace. ale zaujima ma ci to doslo aj dakomu inemu,.
Z akej emailovej adresy ti to prišlo? Nemusí to byť podvod, len tá notifikácia vyzerá tak ako funguje tento štát.
a čo je mpsvr? ale zase ak netreba nikde kliknúť, tak by to nemal byť podvod.
@anonym_autor mpsvr vyzera ako skratka pre Ministerstvo socialnych veci a rodiny, ale oni maju v mailoch xxx@employment.gov.sk a VPM pouzivaju pre termin "Volne pracovne miesto"
Ale je to cudny mail celkovo
Z akej emailovej adresy ti to prišlo? Nemusí to byť podvod, len tá notifikácia vyzerá tak ako funguje tento štát.
asi by som tam zavolala, ale bude to nejaký zablúdilec.
asi by som tam zavolala, ale bude to nejaký zablúdilec.
@ibrunova preposlala som to referentke, uvidime.
vyzerá to na systémom vygenerovaný majl, bohvie čo sa im tam pomotkalo ...
vyzerá to na systémom vygenerovaný majl, bohvie čo sa im tam pomotkalo ...
@biba_18 dnes dosol dalsi, takze asi nejaka novinka :O)
Aj mne to tak odveci prislo.to maju ten novy portal pre nezamestnanych ktory ocividne uplne vyborne funguje.okrem tohoto aj s ich ponukami prace 🤦♀️
Aj mne to tak odveci prislo.to maju ten novy portal pre nezamestnanych ktory ocividne uplne vyborne funguje.okrem tohoto aj s ich ponukami prace 🤦♀️
@misulka22 hlavne ze mi nikdy nepomohli najst pracu. a ani neposielaju. akoze beham ja .
@misulka22 malo miliard do toho naliali asi 🙂 🙂
Mne vobec nevadi,ze ma nikde neposielaju,ja si hladam sama,robim kurz,dobrovolnictvo...ale ten portal.ja som zootechnik a ze najvacsiu zhodu mam na radiologa a obchodnika pre rusky trh.a z tych papierov co sa vyplnaju oni tam robia profil co si kozu poviest zamestnavatelia.akoze ja mam v profile 9mesiacov chovatel pritom som to nerobila a tie roky predtym co som pracovala tam nemam vobec .takze tolko ich portal
@anonym_autor Ja by som zavolala na úrad a opýtala sa na ten e-mail, či je to od nich.
@anonym_autor Ja by som zavolala na úrad a opýtala sa na ten e-mail, či je to od nich.
@estellas ano doslo mi to od nich a cudujem sa ze nik nezistuje tu ze to chodi. je to novinka 🙂
@misulka22 malo miliard do toho naliali asi 🙂 🙂
@anonym_7c0b76 aby ludia nezabudli datum na urade prace. preto to generuju.
Aj mne dnes 18.11 došiel podobny mail: notifikácia o dohodnutom stretnutí. Termin mam naozaj zajtra ako som sa dohodol na poslednom stretnutí takze to vyzera naozaj ze je to od úradu prace. Ide asi len o novy elektronicky system
Tiez som bol najprv taky ze som sa na to pozeral ze ci to je od nich ale dátum sedí. Tiez som sa pozeral ze ci sa nejedna o nejake specialne stretnutie ale ako hovorím zajtra mam realne tein takze celkovo len maju novy elektronicky system. Pochybujem ze okrem toho sa na samotnom úrade nieco zmenilo ako fungujú ale.
vo vasom pripade sa asi len jedna o chybu systemu alebo oneskorena sprava ked v maili pise september
@anonym_autor Tiež som aktuálne na úrade. 25.11. mám tiež priniesť tieto potvrdenia a nič také mi neprišlo. Bude to pravdepodobne podvod
@anonym_autor Tiež som aktuálne na úrade. 25.11. mám tiež priniesť tieto potvrdenia a nič také mi neprišlo. Bude to pravdepodobne podvod
@erika4117 nie je, uz mi odpisali. je to novinka., bude to chodit kazdemu. som z Ba
Mne vobec nevadi,ze ma nikde neposielaju,ja si hladam sama,robim kurz,dobrovolnictvo...ale ten portal.ja som zootechnik a ze najvacsiu zhodu mam na radiologa a obchodnika pre rusky trh.a z tych papierov co sa vyplnaju oni tam robia profil co si kozu poviest zamestnavatelia.akoze ja mam v profile 9mesiacov chovatel pritom som to nerobila a tie roky predtym co som pracovala tam nemam vobec .takze tolko ich portal
@misulka22 Udaje si daj opravit u referentky, ona sa vie do toho dostat. Ja som si cez vpm nasla pracu. Mala som nastaveneho agenta a posielali mi len ponuky,o ktore som mala zaujem. A jedna aj vyšla 🙂
@anonym_autor chyba v systéme
Urad prace pouziva @upsvr.gov.sk, takze mpsvr neviem 😱 a ministerstvo ma @employment.gov.sk

Je november. Oni tam píšu o septembri v budúcom čase. Jasný podvod