icon

Neprišla mi podpora v nezamestnanosti

simona1491
18. mar 2021

Ahojte.
Dnes mi prislo poštovou poukážkou vyplateny rodičovsky prispevok a podporu som nemala vyplatenu a to poberam uz 3 mesiac..a vždy mi to chodilo spolu neviete niekto prečo mi to nevyplatili? Samozrejme budem tam zajtra volat ale som strašne zvedava a do zajtra nevydržim🙂

veronikaszabova
18. mar 2021

@simona1491 cas maju do konca mesiaca. Druhy vyplatny termin je 25teho alebo 27meho v mesiaci.

Btw ako mozes poberat podporu a RP zaroven?

zojanka
18. mar 2021

@simona1491 poberáš dávku v nezamestnanosti a súcasne rodičovský príspevok ?

simona1491
autor
Autor odpoveď zmazal
simona1491
autor
Autor odpoveď zmazal
zojanka
18. mar 2021

@simona1491 koľko ti prišlo?

simona1491
autor
18. mar 2021

@zojanka mne uz hrabe pridavok na dieta mi prislo 25,50€

zojanka
18. mar 2021

@simona1491 takže ti prišiel prídavok - 25,50€, ale neprišiel ti rodičák ? Aké staré je dieťa? Nemalo už 3 roky?

simona1491
autor
18. mar 2021

@zojanka nie rodičak ale podpora v nezamestnanosti mi neprišla

veronikaszabova
18. mar 2021

@simona1491 omg... pleties piate cez deviate.
Podpora ti nemeska, maju cas do konca mesiaca.

zojanka
18. mar 2021

@simona1491 Sociálna poisťovňa má čas do konca mesiaca to vyplatiť, majú viac termínov. Ak nepríde do 1.4.2021 potom volaj.

simona1491
autor
18. mar 2021
simona1491
autor
18. mar 2021

@veronikaszabova tak som sa pomylila a čo?

veronikaszabova
18. mar 2021

@simona1491 no niiic. Chces info a nepodas relevantne informacie.

martinkatinka
19. mar 2021

@simona1491 tazko ti niekto poradi, ked nevies co ti neprislo.

simona1491
autor
21. mar 2021

@martinkatinka ja som hned pisala ze mi neprisla podpora takze viem co mi neprislo jake ste velice niektore mudre..ja som sa len pomylila s tym pridavkom na dieta to je vsetko

zojanka
21. mar 2021

@simona1491 tak nemôžeš sa hnevať. Chceš poradiť a napíšeš že ti neprišla podpora ale rodičák áno. Nakoľko tieto dve dávky sa súčasne ani nevyplácajú tak už na začiatku je jasné že v tom čo si napísala je niekde chyba. To sa potom ťažko radí.

modryzrebec
19. máj 2022

@veronikaszabova prečo tak neskoro chodí podpora? Od 5.3. som bol evidovaný na úrad práce a až minulý týždeň mi prišiel list zo sociálnej poisťovne s tým že koľko dostanem. A ešte od doručenia listu je koľko dní? Veď máme polovicu mája za sebou a začiatkom marca som bol zaevidovaný na úrad práce. Tak ak aj rátam mesiac + 27 dní to nevychádza. Takže od 5.3. je mesiac do 5.4. (ako vravíš ze mesiac majú čas) a + tých 27 dní ako výplatný termín to by vychádzalo na začiatok mája. A mne len list prišiel minulý týždeň. Od listu sú ďalšie dni predpokladám. Veď ak mi nabehne podpora napíšem vám dátum kedy prišla a tak uvidíme koľko to reálne trvá.

Takže podľa mojich skúseností to môže byť 2 a pól mesiaca kým vyplatia.

sonja943
21. aug 2022

dobry den bola som sa zaregistrovat 6. 7.22 na urad prace a este zatial mi nic neprislo ohladom podpory a robila vyse 5 rokov dakujem ani rozhodnutie ani peniaze bude mito chodit poukazkou dakujem

sonja943
21. aug 2022
sonja943
21. aug 2022
drunasha
25. aug 2022

@sonja943 ja som sa registrovala 11.7.2022, prislo mi akuray tak rozhodnutie o zaradeni do evidencie a to je všetko. Korunky ani info o výška nič.

sonja943
26. aug 2022

@drunasha Dobry den mne vsetko schvalili aj davku a kolko budem dostavat aj odkedy ma evidivali na up ale podpora mi zatial neprisla mala este prijmi v juli a v auguste este od zamestnavatela z prace a prijem dostanem dufam ze v septembri

romnamor
12. okt 2025

Ahojte ľudia,
Mám takú otázku či máte skúsenosť s tým , že ste sa vrátili z členskej krajiny EU a pracovali ste a odvádzali dane a cez Slovenský úrad práce ste si žiadali o podporu v nezaměstnanosti?

Od poisťovne zdravotnej mi prišli papiera kde som pracoval a mesačný zárobok a aku som mal poisťovňu.
A boli tam aj tlačivá v Českom jazyku a tie som vyplnil a S P ich posielala do čiech na miestny úrad práce .

Lenže čakám už pomaly 4 mesiac a nedostal som ani korunu a ani žiaden papier a odozva .

Prosím poraďte mi na koho sa mám obrátiť lebo úrad práce ma posiela do zdravotnej poisťovne , že oni s tým pracujú a pani z poisťovne má odkaze na úrad práce že to má na starosť on .
Už neviem ako ďalej 4 mesiace nedostávame ani korunu a nevedia kto to čo a ako ....