icon

OČR vopred

22. júl 2025

Ahojte, idem na zákrok. Muž si na mňa bude brať očr. Avšak v deň zákroku ani ďalšie dni sa nebude môcť dostaviť k môjmu lekárovi aby vystavil očr. Môže mu lekár vystaviť očr v piatok s tým, že bude platná od pondelka? Cez víkend musí ísť ešte do práce.

autor
22. júl 2025

.

hipuska
22. júl 2025

nie, nedá sa. Ale, napr. naša dr by mi po dohode vystavila od dňa kedy potrebujem, na zaklade tel. dohovoru. Ak bude papierová, musis odniest zamest., mne staci odfotit a poslat. Píšeš, že ideš na zákrok (predpokladám, že nie je nutná hospitalizácia, lebo počas hosp. nemá narok na OCR, ale to asi vies)

autor
22. júl 2025
@hipuska

nie, nedá sa. Ale, napr. naša dr by mi po dohode vystavila od dňa kedy potrebujem, na zaklade tel. dohovoru. Ak bude papierová, musis odniest zamest., mne staci odfotit a poslat. Píšeš, že ideš na zákrok (predpokladám, že nie je nutná hospitalizácia, lebo počas hosp. nemá narok na OCR, ale to asi vies)

@hipuska nebudem hospitalizovaná, je to jednodňovka. Očr je len papierová, to nemá ako inak vystaviť len pri osobnej návštevy.

tim23
22. júl 2025

Dr ti v piatok vystaví očr s pondelkovým dátumom

autor
23. júl 2025
@tim23

Dr ti v piatok vystaví očr s pondelkovým dátumom

@tim23 čiže sa to v pohode dá? Lebo volala som dr, aké bola tam zastupujúca lekárka a tá mi povedala, že to budem riešiť keď to bude aktuálne. Ale spoliehať sa nemôžem zas, nie že zostane ten týždeň bez očr.