icon

Odstúpenie od zmluvy pri banke pupočníkovej krvi

mamalama
11. jún 2025

Ahojte, dali sme sa na odber, ale kým nám prišli výsledky odberu praskol ten veľký škandál ohľadom tejto firmy a preto sme sa rozhodli od zmluvy odstúpiť. Riešili sme to a v zmluve bolo, že ak do 90 dní neuhradíme, že automaticky teda zmluva padá. Komunikovala som to s pani na call centre a že teda je to tak. Vo februári mi opäť volala a že potrebovala by to ešte aj písomne nech sa to interne správne uzavrie. Poslali sme. A teraz v júny začali znova chodiť upomienky, naše zrušenie nikto neeviduje a my nevieme čo teraz. Je tu prosím niekto s podobnou skúsenosťou? Ako ste riešili výpoveď zmluvy? Nie je tu prosím niekto, kto by mi vedel odfotiť časť zmluvy z roku 2024 o odstúpení/neplatení? Samozrejme bez akýchkoľvek osobných údajov, len ten všeobecný text čo posielajú. Sťahujeme sa a ako na potvoru to teraz neviem vôbec nájsť ako to tam bolo presne napísané :( ďakujem za každú skúsenosť/pomoc

koniarova
12. jún 2025

Pridám sa ti sem. Chcem akurát poslať to odstúpenie od zmluvy.

lienka.7
12. jún 2025

@mamalama neposlali ti to aj mailom? Ja mam zmluvu z 2020 a posielali mailom. Ak si posielala, mas sna nejaký dôkaz, hm? Pdaci lístok...

mamalama
autor
12. jún 2025
@koniarova

Pridám sa ti sem. Chcem akurát poslať to odstúpenie od zmluvy.

@koniarova môžem ti napísať prosím správu? Veľmi by mi to pomohlo

koniarova
12. jún 2025
@mamalama

@koniarova môžem ti napísať prosím správu? Veľmi by mi to pomohlo

@mamalama áno. Samozrejme.