Odstupné a vyplácanie dávky nezamestnanosti
Zdravím, stalo sa niekomu, ze pre vyplatenie odstupného bolo odložené vyplácanie dávky v nezamestnanosti?
isla si UP po RD ?
isla si UP po RD ?
Nie nejdem po RD idem riadne po X rokoch na UP ale čítala som na internete vraj že vedia po vyplatení väčšieho odstupného odložiť vyplácanie podpory. Ostala som zaskočená tak som sa chcela informovať či sa to niekomu už reálne stalo.
Nie nejdem po RD idem riadne po X rokoch na UP ale čítala som na internete vraj že vedia po vyplatení väčšieho odstupného odložiť vyplácanie podpory. Ostala som zaskočená tak som sa chcela informovať či sa to niekomu už reálne stalo.
@smejka8 problem je, ze na internete sa toho popise... Pokial si to necitala na slov-lexe v zakone (alebo v nejakom vyjadreni podporenom odkazom na relevantny zdroj, tak sa takym ani nezaoberaj...
@smejka8 nestalo a ani na to nevidim dovod. A to som dostala luxusne 6mes odstupne (nevyplyvalo to ani zo zmluvy, ukoncenie pp dohodou z mojej strany).
@smejka8 to nie je pravda absolutne nezalezi na odstupnom ani jeho vyske
Nie, maximalne ti to dvihne podporu. Sposob skoncenia pracovneho pomeru a vyplatenie odstupne nie je dovodom na neschvalenie, ci odlozenie podpory v nezamestnanosti. Schvalne, daj link, kde si to citala.
somarina, nema to nic spolocne
Davka v nezamestnanosti nema s odstupnym nic spolocne.

Nie, nestalo. 2x som tak bola ani raz na UP nebol problem