Online prihlásenie na úrad práce
Baby, ahojte, stiahla som si zoadost o zaradenie do evidencie. To je vsetko? Vyplnim, odoslem a koniec? Alebocsa este nejak ziada o podporu? Neprechadzala tym niektora z vas, niekedy teraz nedavno? Diki
@mpikusova dakujem, akurat som to stiahla, este som to nestudovala, vidim, ze to ma dost stran. Ale zapoctovy list nemam este, da sa to potom dodatocne dodat? A to nejak fotky vypovede poslem? Neviem si to ani predstavit.
Netreba zapoctovy, ani cestne vyhlasenie , ani gdpr- staci ziadost, doklad o ukonceni pracovneho pomeru a dosiahnuteho najvyssieho vzdelania. Absolvovala som 3 tyzdne dozadu, pre overenie som si na UPSVaR zavolala. V BA.
Qa
@gayano dakujem ❤️
@gayano to Maturitny list?
@martinka150 jo, ak mas najvyssie maturitu, tak maturitne vysvedcenie.
Stačí si podať žiadosť, rozviazanie PP, vzdelanie a oni už potom povedia, čo dalej. Pošlú mailom, doma vypíšes a pošleš mailom späť.
@gayano a to na čo im je? Ja som bola asi pred cca 12 rokmi na úrade dva mesiace a nič také nechceli. Len sa vypísala žiadosť. Toto ziram že chcú takéto veci 😀
@martinka150 mozno aby ti vedeli ponuknut adekvatne zemestnanie - teda ak mas vysku, neposlu ta ma pohovor, kde sa vyzaduje len ZS a naopak. Ale to neviem, len si myslim 🙂

No treba mat ziadost aktualnu, kde na poslednej strane je aj kolonka na uplatnenie si davky v nezamestnanosti. Treba zdokladovat ziadost, rozviazanie pracovneho pomeru (proste vasu poslednu ukoncenu skutocnost), zapoctovy list, najvyssie dosihanute vzdelanie. Plus poucenie, cestne vyhlasneie adresy, GDPR.