Opatrovateľský príspevok a žiadosť na auto
Stalo sa niekomu, že ste si podávali žiadosť na auto pre opatrovanu osobu? A vám zrušili aj opatrovne, ktoré Vám schválili pred polrokom? Alebo to vôbec neriešia? Lebo chceli by sme si podať žiadosť na úrade, máme schválený OP,dopravou sa prepravovať nemôže,ani sanitkami....
Len sa bojím aby nám nezrušili opatrovne, ktoré už mame.. keďže nové auto potrebujeme,tak inú možnosť asi nebudeme mať... ďakujem
a splnate podmienky? chodi osoba do prace alebo denne studium alebo nieco obdobne ?
@mamina7070 áno, spĺňame
@mamina7070 áno, spĺňame
@anonym_autor pri príspevku na auto už neposudzujú zdravotný stav, keďže beriete opatrovateľský. Ale len či spĺňate podmienky pre príspevok na auto
@anonym_autor pri príspevku na auto už neposudzujú zdravotný stav, keďže beriete opatrovateľský. Ale len či spĺňate podmienky pre príspevok na auto
@anonym_cfa7bb ale posudzuju...robia komplexny posudok, cize sa moze stat, ze ked nesplna podmienky na opatrovanie, zoberu aj tento prispevok
@anonym_cfa7bb ale posudzuju...robia komplexny posudok, cize sa moze stat, ze ked nesplna podmienky na opatrovanie, zoberu aj tento prispevok
@nika1971 komplexný posudok už má urobený, keďže poberá opatrovateľský príspevok a príspevok na individuálnu prepravu, keďže aj ten je podmienkou na auto. Mame to za sebou. Auto schválené do 15 dní nakoľko všetky posudky, opatrovateľský prispevok aj rôzne kompenzácie už boli svhvalené. Išlo len o formalitu - spĺňanie zákonných podmienok na auto
nie, nezrusili mi opatrovne. Auto schvalili. Viem, ze kadeco nelogicke sa deje na uradoch ale to by som sa pozrela keby mi zrusili aj opatrovak. Nie, proste ked je narok tak je narok

a splnate podmienky? chodi osoba do prace alebo denne studium alebo nieco obdobne ?