Ošetrovanie člena rodiny a žena na materskej
Ahoj som na materskej so synom, manzel zobral ocerku na starsiu dceru, nebude mat s tym socialna p.problem kedze ja som doma? Mal narok si to zobrat?inak ochoreli sme vsetci.
Ja si tiež nemyslím, že by s tým mali robiť nejaké problémy 🙂 Prinajhoršom nech si ju teda dá na teba a hotovo 🙂
Ahoj. Aj moj muz bral ocr, ja som bola s jednym v nemocnici a on mal na druhe ocr a bol s nim doma. nebol ziaden problem...
Mojmu doktorka nedala, lebo ja som bola na md. Iba v pripade, ak by som bola s niektorym v nemocnici, alebo na mna, ale to by som musela ist aj ja k lekarovi. Ak je aj on chory, tak nech si da radsej pn.
@panda6 určite nie. Má na ňu nárok bez ohľadu kde si ty. To sociálnu nemá čo zaujímať
@mima86 ak si na MD s jedným dieťaťom a ochorie druhé, vôbec to dr nemala riešiť
No on to uz odovzdal v robote, takze budem len cakat co bude. Alebo zavolam rovno do soc.poist. a opytam sa, uvidime.
@montemotherone no vidis a riesila. A to som bola chra ja, starsi a aj dvojicky. Ja v teplotach som sa starala cele dni o tri deti.
@bodka13 no mne sa podobne stalo pred vianocami. Starsi kiahne, muzovi sa nedalo, lebo bol sam v robote, mame sa nedalo z roboty, vlastne nikomu. Tu byvame kratko a dve 7 mesacne babatka len tak niejto nezoberie strazit. S dvojkocikom sa k dr. Nedostanem ani do budovy. Tak sama tazke deti vo vajkach z parkoviska som trepala a tretie stale ocami na stopkach, aby pod auto nevletel. Domov som prisla ustvana ako lesna zver s rukami vytahanymi ako opica.
Maly ma 2mesiace a ma zapal uska, dcera vracala, horucky,kasel...a ja som mala tiez teploty, kojim a nemozem k dcere behat ked zakrici, preto zostal muz doma
Doktora mu uz tu ocrku vystavila takze nie je co riesit, je to aj na jej posudeni

@panda6 myslím že nie,však on si môže zobrať aj na
Teba, keby si veľmi ochorela... Však ste všetci chorí... A ide tu o ošetrovanie člena (členov) rodiny. Nebudú to riešiť.