Otec zdedil polia
Môj otec zdedil po babke polia.Po 3 r nás kontaktovali kvôli daniam, že nie sú zaplatené.Otec vedel od babky, keď žila, že ich niekto obrabal a vtedy, keď žila babka platili za ňu dane.Pani na úrade mu povedala, že firma xy to obrába nech ich kontaktuje.Isiel do firmy xy a pán povedal, že nie oni, ale hľadal v agrárnej mape, že to obhospodaruje xx.Otec ho vyhľadal a ten povedal, že pole má 22 vlastníkov a on obhospodaruje iba štvrtku z našej pôdy.A tu je otázka môj otec ako vlastník nikdy s nikým nepodpísal zmluvu dane platiť nechce aj, keď je to smiešna suma.Ako sa dopátrať kto vlastne čo obhospodaruje na základe čoho?veď by mala byť nejaká zmluva, keď je otec na LV
@martinmmartin je tam posadené zito pán z firmy XX sa ho hneď pýtal či to nepredá s čím nesúhlasil.
Len stále rozmýšľam, že musí byť nejaká zmluva medzi tým, čo to obhospodaruje a otcom.
A, keď ten XX tvrdí, že on má zito len na nasej štvrtke čomu neverím ako zistíme kto obhospodaruje tie ostatné.To, že nám to pán z prvej firmy pozrel v agrárnej mape bola jeho dobrá vôľa plus niekomu telefonoval a povedal, že z dvoch zdrojov to je XX firma
Ísť znova za ním?Otec má 70 r ja som ešte mapy LV nepozerala len pred chvíľou sa mi sťažoval ako pochodil.

nech si pozrie mapu z katastra co presne ma a okolikuje si to- on uz sa potom niekto ozve