PCR pozitívny - preukazovanie smskou
Prosim Vas ked mam Pcr pozitivny... a som po karantene uz ... preukazujem sa tou SMS co mi prisla ? Ze som bola pozitivna, ked nemam papier?
@jarmi111 https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-10-02... staci sms...
Stačí sms.. Preukazovala som sa tým aj v škôlke v deň skončenia karantény som volala obvodnej a ta mi vravela ze už potvrdenia nedavaju
no viem, ze donedavna si musela mat papier ale kvoli tomu, ze sa na to stazovali lekari, ze nic ine nerobia len vypisuju potvrdenia o prekonani covidu tak to zmenili a uz ti staci, ze sa preukazes "pozitivnou" smskou alebo certifikatom z testovania
@petus998 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ čo ja viem.... Odo mňa to pýtali v Detve policajti, od brata v Čadci že sms nestačia, všetko v cca rovnakom čase 🤷♀️ mňa ani do nemocnice nechceli pustiť iba s sms... Kolegyňu do predajne Telekom... Všetci sme boli pozitívny na prelome februára/marca takže to už bolo po tom ako vyhlásili že sms stačia, len škoda ze to takmer nikde neakceptujú a všade pýtajú potvrdenie od lekára
Dakujem za odpovede😉

@jarmi111 ano preukazujete sa poz testom je tam datum takze sa vie aj do kedy ste boli v karantene