icon

Pečiatka na úrad práce

angel2017
13. máj 2025

Ahojte ako je to s tymi peciatkami na úrad. Môže sa priniesť aj papier z internetu ze si hladam prácu? Stací priniest len reakciu od firmy ci ako . DAKUJEM

luccija
13. máj 2025

@angel2017 každá sprostredkovateľk chce inak...mne stacila reakcia z webu, že som na niečo reagovala

angel2017
autor
13. máj 2025
@luccija

@angel2017 každá sprostredkovateľk chce inak...mne stacila reakcia z webu, že som na niečo reagovala

@luccija aha

momo00
13. máj 2025

Mne povedala, že stačí jej to poslať na mail. Nemusela som potom tlačiť. To si sa mala u nej informovať. Ale ak máš na kartičke jej email, tak jej to pošli v daný mesiac tam. Ale určite nie stále ten istý zamestnávateľ.

mima172
13. máj 2025
@angel2017

@luccija aha

@angel2017 Treba sa riadiť tým, čo ti povedala pracovníčka, ku ktorej patríš. Ja posielam vždy potvrdenia reakcií z profesie, no viem, že sú aj také pracovníčky, ktoré žiadajú klasické razítko na ich tlačive.

katka2602
13. máj 2025

Doklad o hľadaní zamestnania vieš odovzdať fyzický na tlačive UP, vytlačiť reakciu na ponuku napr z profesie, alebo túto reakciu poslať mailom v deň, keď sa máš ísť hlásiť, alebo sa prihlásiť na ISTP a tam reagovať na ponuku. Akceptovať musí všetko vyššie spomenuté. Odpovede od zamestnávateľa netreba.