icon

Pečiatka pre úrad práce

Dnes o 11:11

Dobrý deň, viete mi poradiť, ci niekto overuje, pri tých papieroch z úradu prace, ci som tam naozaj bola? Kde sa dáva Pečiatka a podpis, aj telefón na kontaktnú osobu?

anonym_e6f306
Dnes o 11:12

Keď som chodila na úrad práce pred rokmi tak to neriesili.Doniesla som to bolo hlavne .Asi tri krát po sebe sa mohlo doniesť s toho istého miesta .Ak to tak stále je

autor
Dnes o 11:13
@anonym_e6f306

Keď som chodila na úrad práce pred rokmi tak to neriesili.Doniesla som to bolo hlavne .Asi tri krát po sebe sa mohlo doniesť s toho istého miesta .Ak to tak stále je

@anonym_e6f306 Ja chodím posielam ale mam jedno po známosti, tak reku preto sa pýtam.

anonym_0fe445
Dnes o 11:19

ja ľuďom takéto tlačivá potvrdzujem a nikdy mi z úradu práce nikto nevolal, aby si to overil

anonym_e6f306
Dnes o 11:19
@anonym_autor

@anonym_e6f306 Ja chodím posielam ale mam jedno po známosti, tak reku preto sa pýtam.

V kľude to daj to že poznáš človeka ktorý zrejme má tu firmu ak to dobre chápem nemení nič na tom že ťa akože nepotrebuje momentálne zamestnať

januska12323
Dnes o 11:22

Keď je to známy tak by ti to potvrdil aj keby volali nie?

autor
Dnes o 11:22
@januska12323

Keď je to známy tak by ti to potvrdil aj keby volali nie?

@januska12323 jJa viem len teda nevadí že ten inzerát neni na profesii?

bloger
Dnes o 11:29

@anonym_autor Nie, iba si poznačia, že si to doniesla. Nikto si to neoveruje. Nemajú na to ani čas.

autor
Dnes o 11:29
@bloger

@anonym_autor Nie, iba si poznačia, že si to doniesla. Nikto si to neoveruje. Nemajú na to ani čas.

@bloger aha , to som nevedela. ďakujem.

kavasmliekom
Dnes o 11:39
@anonym_autor

@bloger aha , to som nevedela. ďakujem.

@anonym_autor nikto si to neoveruje, jedine pozerajú, aby to nebolo každý mesiac tá istá pečiatka.

autor
Dnes o 11:43
@kavasmliekom

@anonym_autor nikto si to neoveruje, jedine pozerajú, aby to nebolo každý mesiac tá istá pečiatka.

@kavasmliekom Samozrejme, a to myslíš, že niekto tak robí?

slavomira236
Dnes o 12:13
@anonym_e6f306

@anonym_e6f306 z jedneho miesta mozes doniest najskor pi 3 mesiacoch

anonym_e6f306
Dnes o 12:51
@slavomira236

@anonym_e6f306 z jedneho miesta mozes doniest najskor pi 3 mesiacoch

Môže byť že sa zmenilo ja som bola na úrade práce pred 15 timi rokmi stým že som bola zamestnaná na dohodu a aj tak som sa musela chodiť podpisovať.A z jedného miesta som mohla doniesť tri krát po sebe

kavasmliekom
Dnes o 14:52
@anonym_autor

@kavasmliekom Samozrejme, a to myslíš, že niekto tak robí?

@anonym_autor áno, robia.

anonym_ed6c04
Dnes o 14:53

To nemusí byť z miesta kde reálne hľadajú. Nahodna firma v meste kde su ochotny dat peciatku. Ziadny stres.

klotildabazarik
Dnes o 14:55

@anonym_autor nikto to nebude overovat naco dones to a hotovo

autor
Dnes o 15:13
@anonym_ed6c04

To nemusí byť z miesta kde reálne hľadajú. Nahodna firma v meste kde su ochotny dat peciatku. Ziadny stres.

@anonym_ed6c04 To som nevedela. Ďakujem.