Pečiatka pre úrad práce
Dobrý deň, viete mi poradiť, ci niekto overuje, pri tých papieroch z úradu prace, ci som tam naozaj bola? Kde sa dáva Pečiatka a podpis, aj telefón na kontaktnú osobu?
Keď som chodila na úrad práce pred rokmi tak to neriesili.Doniesla som to bolo hlavne .Asi tri krát po sebe sa mohlo doniesť s toho istého miesta .Ak to tak stále je
@anonym_e6f306 Ja chodím posielam ale mam jedno po známosti, tak reku preto sa pýtam.
ja ľuďom takéto tlačivá potvrdzujem a nikdy mi z úradu práce nikto nevolal, aby si to overil
@anonym_e6f306 Ja chodím posielam ale mam jedno po známosti, tak reku preto sa pýtam.
V kľude to daj to že poznáš človeka ktorý zrejme má tu firmu ak to dobre chápem nemení nič na tom že ťa akože nepotrebuje momentálne zamestnať
Keď je to známy tak by ti to potvrdil aj keby volali nie?
Keď je to známy tak by ti to potvrdil aj keby volali nie?
@januska12323 jJa viem len teda nevadí že ten inzerát neni na profesii?
@anonym_autor Nie, iba si poznačia, že si to doniesla. Nikto si to neoveruje. Nemajú na to ani čas.
@anonym_autor Nie, iba si poznačia, že si to doniesla. Nikto si to neoveruje. Nemajú na to ani čas.
@bloger aha , to som nevedela. ďakujem.
@bloger aha , to som nevedela. ďakujem.
@anonym_autor nikto si to neoveruje, jedine pozerajú, aby to nebolo každý mesiac tá istá pečiatka.
@anonym_autor nikto si to neoveruje, jedine pozerajú, aby to nebolo každý mesiac tá istá pečiatka.
@kavasmliekom Samozrejme, a to myslíš, že niekto tak robí?
Keď som chodila na úrad práce pred rokmi tak to neriesili.Doniesla som to bolo hlavne .Asi tri krát po sebe sa mohlo doniesť s toho istého miesta .Ak to tak stále je
@anonym_e6f306 z jedneho miesta mozes doniest najskor pi 3 mesiacoch
@anonym_e6f306 z jedneho miesta mozes doniest najskor pi 3 mesiacoch
Môže byť že sa zmenilo ja som bola na úrade práce pred 15 timi rokmi stým že som bola zamestnaná na dohodu a aj tak som sa musela chodiť podpisovať.A z jedného miesta som mohla doniesť tri krát po sebe
@kavasmliekom Samozrejme, a to myslíš, že niekto tak robí?
@anonym_autor áno, robia.
To nemusí byť z miesta kde reálne hľadajú. Nahodna firma v meste kde su ochotny dat peciatku. Ziadny stres.
@anonym_autor nikto to nebude overovat naco dones to a hotovo
To nemusí byť z miesta kde reálne hľadajú. Nahodna firma v meste kde su ochotny dat peciatku. Ziadny stres.
@anonym_ed6c04 To som nevedela. Ďakujem.