icon

Platba šekom

miskamilka
4. aug 2020

Ahojte, prosim poradite mi, ako funguje ked mi niekto plati za tovar z bazara sekom? Pani nema ucet, dohodli sme si postovne vopred (tym sekom) a zvysok dobierka. Nemam s tym zatial skusenosti. Pani mi poslala odfoteny ustrizok zo seku s mojou adresou (aj postovou peciatkou). To by mi mal prist do schranky sek a peniaze si potom vyzdvihnem na poste? Lebo na seku je piatkovy datum zaplatenia, 1.trieda, a je utorok a mne zatial nic neprislo. Dakujem za rady

ivka185
4. aug 2020

PODla toho ci poslala sekom na ucet alebo adresu ,da sa aj tak aj tak.Ja tiez nemam internet benking a preto posielam sekom.Ked vam poslala na adresu tak pride sek domov, ked na ucet tak pridu peniaze tam.

miskamilka
autor
4. aug 2020

@ivka185 zrejme na adresu, pytala si moju adresu, nie ucet. Dakujem

nikpa
4. aug 2020

@miskamilka ked poslala peniaze 1.triedou na adresu musíte si po ne ist na vasu dodavaciu postu podla PSC kde vam chodia zásielky, uz by tam mali byť. S OP vam peniažky vydaju. Sek do schránky chodí len ak sa posielaju na adresu ale 2.triedou. Tak to teda aspon bolo volakedy a myslím ze sa to nezmenilo.

miskamilka
autor
4. aug 2020

@nikpa ahaaa dakujem vam, skusim sa opytat na poste

liaka
4. aug 2020

@miskamilka a vy ste jej ten balik uz poslala? Mne pravidelne niekto posielal odfoteny sek aj s peciatkou a peniaze doteraz nikde! Normálne vypisana moja adresa, jeho a peciatka s datumom, ostatne bolo take nezrozumitelne precitat...

nikpa
4. aug 2020

@liaka zaplatili a dali si vystornovat

liaka
4. aug 2020

@nikpa moze byt, na mna to trikrat skusali na bazari na facebooku... Lenze mne keď sa pravopis a komunikácia moc nezdá, vtedy mi bliká kontrolka a čakám. A este o 2 tyzdne! sa ozvali, ze nedostali balik a ja som odpisala, ze a ja som peniaze nedostala a odvtedy viac nekomunikovali...

miskamilka
autor
4. aug 2020

@liaka to aj tak sa da, ze stornovat? 🙈 Neskutocne, co niektori ludia robia. Verim, ze ja nebudem ten pripad. Pani vyzera seriozne, sek je citatelny a zvysok ceny ide na dobierku, tak pevne verim, ze to bude ok.

nikpa
4. aug 2020

@miskamilka ono sa to da stornovať len do určitého času. 2.tr myslim ze len v ten den a 1.tr až kym si to adresát nepreberie.

miskamilka
autor
4. aug 2020

@nikpa 🙈🙈🙈 no parada