Platnosť vychádzok počas posledného dňa na PN?
Ahojte ,dnes sa mi končí PN,od zajtra nastupujem do práce ,zabudla som sa spýtať dr a teraz mi nedvíha telefón,vychádzky ktoré mám na doobedie aj poobedie ,platia ešte aj dnes ,či už nie ?
samozrejme - keďže dnes stále "platí" PN platia aj pravidlá určené lekárom počas trvania PN.
Vychadzky platia aj dnes,ale keby ta nenasli doma tak ti nezaplatia len tento jeden deň.
@anajka266 len dnešný deň ,spätne sa to nepočíta? Totižto volali mi z internátu,že dcéra má horúčky a potrebujem ísť pre ňu,nemám koho poslať, ďakujem
Vzdy nevyplatia od dna porusenia terminu do konca PN (max vsak 30dni). A kedze vam to dnesnou nocou konci,tak len dnes by vam nezaplatili
Autorka, pre dcéru nech ide muž. Je to snáď aj jeho dieťa. Už mal sedieť v aute a byť na ceste.
kontrola nemôže vedieť kedy si bola u doktorky, nabudúce kľudne choď kam treba pokiaľ to nebude v čase keď doktorka nemá ordinačné hodiny - a kedže nemáš muža, môžeš ísť aj do obchodu cestou - to si zober bloček ... kedy presne končí PN neviem, doteraz ma to nezaujímalo, podľa mňa asi keď končí smena ale to si nie som istá ...
@biba_18 keď by došlo k tomu,že ju kontrola nenájde doma, SP došetruje či bola u lekára, v akom čase tam bola, koľko jej trvá cesta domov. Rovnako keď doloží bloček z obchodu, sledujú koľko trvá cesta domov a či to bol nákup nevyhnutných potravín. Takže to nie je tak,že dnes som mal kontrolu, tak celé dopoludnie môžem behať kade chcem.
PN končí o polnoci daného dňa

Samozrejme, dnes máš PN rovnako ako doterajšie dni. Prečo by to malo byť inak. Dnes si ešte práceneschopná.