icon

PN alebo dovolenka počas hospitalizácie s dieťaťom

janiela6
25. apr 2025

Prosím o radu:
Budem hospitalizovaná s dieťaťom v nemocnici, 3 dni, 2 noci.
Čím v práci tieto dni vykryť?
PN na 3 dni?
Dovolenka?
Čo je výhodnejšie?
Ďakujem za odpovede.

sweet20
25. apr 2025

@janiela6 ocr?

patka06
25. apr 2025
@sweet20

@janiela6 ocr?

@sweet20 OČR nemôže, keď je dieťa hospitalizované
Autorka: dovolenka je lepšie platená

ibrunova
25. apr 2025

naj je dovolenka

sweet20
25. apr 2025
@patka06

@sweet20 OČR nemôže, keď je dieťa hospitalizované
Autorka: dovolenka je lepšie platená

@patka06 jaaj.. to som nevedela

nynia
25. apr 2025

Tak PN asi tazko ked ti pride kontrola doma nebudes. Takze jedine ti ostava dovolenka.

patka06
25. apr 2025
@nynia

Tak PN asi tazko ked ti pride kontrola doma nebudes. Takze jedine ti ostava dovolenka.

@nynia PN môže vystaviť nemocnica, pre zdravú osobu, sprevádzajúcu chorého - tak sa to rieši pri hospitalizácii s deťmi

nynia
25. apr 2025
@patka06

@nynia PN môže vystaviť nemocnica, pre zdravú osobu, sprevádzajúcu chorého - tak sa to rieši pri hospitalizácii s deťmi

@patka06 ale tam je rozhodujuci vek dietata ja ked som bola tak davali PN len do 10rokov. So starsimi detmi tiez mohli byt sprevadzajuce osoby na odd cely den nie len cez navstevne hodiny s vynimkou noci ale uz nemali na nic narok.

dzina007
25. apr 2025

neviem ako to je s OČR lebo ja som mala OČR ak som bola s dieťaťom v nemocnici hospitalizovaná.

patka06
25. apr 2025
@nynia

@patka06 ale tam je rozhodujuci vek dietata ja ked som bola tak davali PN len do 10rokov. So starsimi detmi tiez mohli byt sprevadzajuce osoby na odd cely den nie len cez navstevne hodiny s vynimkou noci ale uz nemali na nic narok.

@nynia rozhodujúci je názor lekára, môže vystaviť aj na staršie dieťa

patka06
25. apr 2025
@dzina007

neviem ako to je s OČR lebo ja som mala OČR ak som bola s dieťaťom v nemocnici hospitalizovaná.

@dzina007 Vyjadrenie Sociálnej poisťovne

dzina007
25. apr 2025
@patka06

@dzina007 Vyjadrenie Sociálnej poisťovne

@patka06 no moze byt ze to brali ako nevyhnutne kedze slo o deti do 6 rokov, a vlastne v tej nemocnici som sa o nich starala a chodila s nimi na vysetrenia po ambulanciach. v tej chvili som sa nad tym ani nezamyslala, len poziadala o tlacivo a vyplnili ho v pohode a socialna uznala. ale je to uz chvalabohu par rokov co sme boli poslednykrat v nemocke.

patka06
25. apr 2025
@dzina007

@patka06 no moze byt ze to brali ako nevyhnutne kedze slo o deti do 6 rokov, a vlastne v tej nemocnici som sa o nich starala a chodila s nimi na vysetrenia po ambulanciach. v tej chvili som sa nad tym ani nezamyslala, len poziadala o tlacivo a vyplnili ho v pohode a socialna uznala. ale je to uz chvalabohu par rokov co sme boli poslednykrat v nemocke.

@dzina007 v nemocnici ti vystavili zrejme PN nie OČR

dzina007
25. apr 2025
@patka06

@dzina007 v nemocnici ti vystavili zrejme PN nie OČR

@patka06 tak ospravedlňujem sa za milnú - nepresnú informáciu, pozerala som si to v systéme, ja som už na OČR bola pred nástupom na hospitalizáciu, táto OČR bola vystavená našou pediatričkou. Následne pri zhoršenom stave syna hospitalizovali s tým že mňa nechali ako sprievod na oddelení. Pediatrička mi OČR nechala otvorenú aj po info, že sme v nemocnici a ukončila ju až po návrate z nemocnice.

mimaapeto
25. apr 2025

ja si beriem Dovolenku a po návrate z nemocnice do domácej liečby idem na OČR...

janiela6
autor
27. apr 2025
@sweet20

@janiela6 ocr?

@sweet20 OČR nemôže byť pri pobyte v nemocnici

sweet20
27. apr 2025
@janiela6

@sweet20 OČR nemôže byť pri pobyte v nemocnici

@janiela6 ved som odpovedala uz vyssie, ze som to nevedela

winki13