Podpora z úradu práce po návrate zo zahraničia
Minulý rok som bola od januára do septembra evidovaná na úrade práce v zahraničí, od októbra som na SK, na úrade práce som tu nebola. Ak by som sa išla teraz v januári zaevidovať na úrad práce na SK, z čoho by mi vypočítali podporu,ak vôbec by som mala nárok?
Kolko si predtym pracovala v zahranici?
@sisa_s v roku 2023 od mája do decembra a v roku 2024 od apríla do októbra
Na svk plati narok na podporu pri odpracovanych 730d za posledne 4 roky, viem, ze sa zaratava aj zahranicie, ale musis si to prepocitat alebo proste skusit dat ziadost a uvidis.. 2022 rok si ako pracovala
Na svk plati narok na podporu pri odpracovanych 730d za posledne 4 roky, viem, ze sa zaratava aj zahranicie, ale musis si to prepocitat alebo proste skusit dat ziadost a uvidis.. 2022 rok si ako pracovala
@sisa_s 2022 od januára do júla
@anonym_autor hodila som to do chatgpt, ktory to prepocital, nemas dost dni, takze narok by si nemala mat
@sisa_s ok ďakujem
@anonym_autor prečo si nešla od 10 m u nás na úrad práce?Chce sa ti platiť +-100 mesačne?daj si to vyrátať na úrade dôležitý je každý den
Nielenze nemas narok na nic ,ale este budes platit do zdravotky,kedze od oktobra si sa neprihlasila na UP 🤣 lol , vitaj na Slovensku 😆
Nielenze nemas narok na nic ,ale este budes platit do zdravotky,kedze od oktobra si sa neprihlasila na UP 🤣 lol , vitaj na Slovensku 😆
@chrissssss2727 zdravotnú si platím od októbra ako samoplatca

Kolko si predtym pracovala v zahranici?