icon

Podpora z úradu práce po návrate zo zahraničia

7. jan 2026

Minulý rok som bola od januára do septembra evidovaná na úrade práce v zahraničí, od októbra som na SK, na úrade práce som tu nebola. Ak by som sa išla teraz v januári zaevidovať na úrad práce na SK, z čoho by mi vypočítali podporu,ak vôbec by som mala nárok?

sisa_s
7. jan 2026

Kolko si predtym pracovala v zahranici?

autor
7. jan 2026
@sisa_s

Kolko si predtym pracovala v zahranici?

@sisa_s v roku 2023 od mája do decembra a v roku 2024 od apríla do októbra

sisa_s
7. jan 2026

Na svk plati narok na podporu pri odpracovanych 730d za posledne 4 roky, viem, ze sa zaratava aj zahranicie, ale musis si to prepocitat alebo proste skusit dat ziadost a uvidis.. 2022 rok si ako pracovala

autor
7. jan 2026
@sisa_s

Na svk plati narok na podporu pri odpracovanych 730d za posledne 4 roky, viem, ze sa zaratava aj zahranicie, ale musis si to prepocitat alebo proste skusit dat ziadost a uvidis.. 2022 rok si ako pracovala

@sisa_s 2022 od januára do júla

sisa_s
7. jan 2026
@anonym_autor

@sisa_s 2022 od januára do júla

@anonym_autor hodila som to do chatgpt, ktory to prepocital, nemas dost dni, takze narok by si nemala mat

autor
7. jan 2026
@sisa_s

@anonym_autor hodila som to do chatgpt, ktory to prepocital, nemas dost dni, takze narok by si nemala mat

@sisa_s ok ďakujem

anonym_d4968f
7. jan 2026

@anonym_autor prečo si nešla od 10 m u nás na úrad práce?Chce sa ti platiť +-100 mesačne?daj si to vyrátať na úrade dôležitý je každý den

chrissssss2727
8. jan 2026

Nielenze nemas narok na nic ,ale este budes platit do zdravotky,kedze od oktobra si sa neprihlasila na UP 🤣 lol , vitaj na Slovensku 😆

autor
8. jan 2026
@chrissssss2727

Nielenze nemas narok na nic ,ale este budes platit do zdravotky,kedze od oktobra si sa neprihlasila na UP 🤣 lol , vitaj na Slovensku 😆

@chrissssss2727 zdravotnú si platím od októbra ako samoplatca