Posiela Všeobecná zdravotná poisťovňa vyúčtovacie listy?
posielala poistvna dake listy teraz?
nejake vyuctovanie?
zatiaľ mi nič neprišlo
@anonym_autor ročne zučtovanie zamestnávateľom
Mne vyúčtovanie nikdy nepřišlo.
Ja som na rodicaku a tiez mi prisiel list doporuceny od VSZP. Budem sa musiet trepat na postu pren 😠.
áno ročné vyúčtovania sa posielajú. ak si v súčastnosti nezamestnaná, ale si pracovala tak vtedy sa posiela konkrétnemu zamestnancovi a nie zamestnávateľovi.
Ja som na rodicaku a tiez mi prisiel list doporuceny od VSZP. Budem sa musiet trepat na postu pren 😠.
@mentolka12 ano som, a uz som si otvorila aj eschranku, len som nevedela najst OP dakujem.
@anonym_2ad19b je to dobre mat tu schranku elektronicku, super vec. az na to ze som im krepa nenahlasila Iban a musim ist na postu s poukazkou.
Mne vyúčtovanie nikdy nepřišlo.
@anonym_c9d96b som nezamestnana, preto.
@anonym_autor Ja pracujem v zahraničí.
@anonym_autor Kde si to prosim nasla v appke? Lebo mam tam spravu, ze to najdem v casti rocne zuctovanie. Ale vsetko som uz pozrela a neviem to najst.
@anonym_autor Kde si to prosim nasla v appke? Lebo mam tam spravu, ze to najdem v casti rocne zuctovanie. Ale vsetko som uz pozrela a neviem to najst.
@anonym_2ad19b ja idem cez citacku OP , mne appka nejde lebo som postracala tu tabulku s cislami....idem cez slovensko sk
Zdravotné poisťovne teraz posielajú ročné zúčtovanie zdravotného poistenia. Ale iba vybraným skupinám poistencom, nie každému treba robiť ročné zúčtovanie.
@anonym_autor áno už minulý týždeň som ho mala

Nie