Potrebuje dieťa občiansky na cestu do Maďarska?
Zdravím
Je pravda že ak chceme ist so 7 mesačným dieťaťom napr.do Madarska musi mať občiansky s fotkou???
Pretože ten bez foto máme ale vraj je nanič😀
A ešte ak idem robiť rezerváciu na policiu kvôli vyhotoveniu zadávam svoje údaje alebo údaje dieťaťa???
Možno blbé otázky ale chcem v tom mať jasno
Potrebuje platný cestovný doklad OP s fotkou alebo pas, rovnako ako dospelý
OP bez fotky je náhrada preukazu poistenca, neslúži na cestovanie
Pri rezervácii zadávaš svoje údaje, ak ideš bez rezervácie, máš prednostné vybavenie
@annaannies áno, op s fotkou, alebo pas. Údaje zadavas svoje. Dieťatko odfotila tak, že ty si sa dnes, pred teba dajú plachtu a dieťa si posadis na seba, nejakými kľúčami alebo neviem čím ho budú lákať aby pozeralo smerom do objektívu. 🙂
No ano chcem rezervaciu urcite len neviem ci teda vyplnit svoje udaje alebo udaje dietata ?
No ano chcem rezervaciu urcite len neviem ci teda vyplnit svoje udaje alebo udaje dietata ?
@annaannies svoje údaje zadavas, keď dieťa nemá op, ako chceš rezervovať?
Pokiaľ viem Maďarsko je stále samostatná krajina a každý človek potrebuje cestovný doklad.
@annaannies svoje údaje zadavas, keď dieťa nemá op, ako chceš rezervovať?
@kavasmliekom no ten detsky občiansky bez fotky má číslo
@kavasmliekom no ten detsky občiansky bez fotky má číslo
@annaannies dávaš svoje údaje, údaje zákonného zástupcu.
Inak ak pôjdeš s dieťaťom do 3 rokov tak máš prednosť. To keby nebolo voľne na rezervácii. Údaje zadavas svoje, pokiaľ dieťa už nemalo nejaký doklad vystavený v minulosti. A teda áno, potrebuješ do zahraničia doklad s fotkou
@annaannies ja som zadavala číslo OP dieťaťa.
Uz som sa bala, ze tato otazka vypadla z repertoaru😉 Je Madarsko v zahranici? Je male dieta clovek? Potrebuje clovek cestovny doklad do zahranicia?
Uz som sa bala, ze tato otazka vypadla z repertoaru😉 Je Madarsko v zahranici? Je male dieta clovek? Potrebuje clovek cestovny doklad do zahranicia?
@anonym_1c8aaf ja som sa zas bála že tu žiadny blbý komentár nebude ale dočkala som sa
človek sa už ani opýtať nemôže
@anonym_1c8aaf ja som sa zas bála že tu žiadny blbý komentár nebude ale dočkala som sa
človek sa už ani opýtať nemôže
@annaannies Ak dospely clovek neovlada taketo triviality, tak je to smutne. Blby komentar je tak akurat ten Tvoj😉
@annaannies Ak dospely clovek neovlada taketo triviality, tak je to smutne. Blby komentar je tak akurat ten Tvoj😉
@anonym_1c8aaf to je moja vec čo sa opýtam ak sa to niekomu nepáči netreba komentovať
@annaannies môžeš kľudne bez rezervácie, dieťa do 3r. ide prednostne. Len to tam kdesi musíš zakliknúť.
Dakujem za pomoc už je to vyriešené🙂
@annaannies nemusí mať ani občiansky ani pas . Bývam z deťmi v Maďarsku už 5 rokov a nikdy nikto nič nepýtal. Chodíme cez hranice denne aj 4x
@annaannies nemusí mať ani občiansky ani pas . Bývam z deťmi v Maďarsku už 5 rokov a nikdy nikto nič nepýtal. Chodíme cez hranice denne aj 4x
@anonym_01651f to neznamená, že nemusí mať 😃😃😃
@anonym_01651f 🤦

ano musis mat obciansky s fotkou, je to uplne logicke . rezervaciu mat nemusis, ale moze sa ti stat ze prides na policajne oddelenie, a uz budu mat na ten den plno a nedostanes sa na radu, cize rezervacia je lepsia. budes vybavena nacas plus minus 15 minut. a system v rezervacke ta navedie, co presne mas zadat. davas tam hlavne o dietati, meno rodne cislo atd....