Potrebujem pomôcť s príjemkou
Mala by som takú otázku existuje nejaká webová stránka kde zadáte napr. budem uctovat príjemku prijem tovaru na sklad v OC a ta stránka mi rovno vyhodí správne predkontacie 132l131
@alenkay7 viem jedine že v školách sa pracuje s programom omega... systém ti spraví veľa vecí sám a pekne ťa naviguje, ale musíš aj sama mať dostatočné vedomosti z účtovníctva... na podvojné účtovníctvo je Omega, na jednoduché program Alfa... neviem však ako je to mimo škôl... možno by sa dala zakúpiť ale viac ti povedať neviem... stroje aj tak nie sú schopné všetkého, vedomosti mať musíš... alebo sa poraď priamo u nejakej účtovníčky... to bude najlepšie... ona by ti mala vedieť správne poradiť...
@alenkay7 Účtovníctvo je síce aj o účtovaní, ale hlavne o znalostiach mnohých zákonov a ich aplikácii do praxe.
Keď si niekto spraví kurz účtovníctva, alebo aj v škole vyštuduje účtovníctvo, ešte musí veľa makať na sebe a to celoživotne, aby viedol správne účtovníctvo.
Takže ak si tú otázku položila, že to potrebuješ k štúdiu účtovníctva, tak ti to môže pomôcť, ale ak sa na základe toho chceš pustiť do účtovníctva v praxi, tak to radšej neriskuj. Pokuty môžu vyskočiť do závratných výšok. Mám roky praxe, ale rešpekt pred zákonmi a daňovákmi mám obrovský.

@alenkay7???