Potrebujem potvrdenie o podaní daňového priznania?
Dobry den, chcem sa opytat ohladne danoveho priznania. Dnes som bola zaniest papiere na urad (mala som odklad) a ked som sa pani pytala na potrvdenie o podani tak mi bolo povedane, ze “nic nemate tak nic nedostanete”. Mala by som dostat € naspat lenze neviem co myslela tou odpovedou a ci potrebujem nutne to potvrdenie. Dakujem.
Potvrdenie je súčasťou DP, mala si ho vyplnené?
Tam len dá pečiatku ...ak si ho nemala, nemá čo potvrdiť
Na vyplatenie preplatku to potvrdenie nepotrebuješ
Potvrdenie je súčasťou DP, mala si ho vyplnené?
Tam len dá pečiatku ...ak si ho nemala, nemá čo potvrdiť
Na vyplatenie preplatku to potvrdenie nepotrebuješ
@patka06 ano peciatku mi tam daku davala ale bolo mi povedane, ze mi na danovom maju dat aj potvrdenie o tom ze som si to danove podala.
@patka06 ano peciatku mi tam daku davala ale bolo mi povedane, ze mi na danovom maju dat aj potvrdenie o tom ze som si to danove podala.
@smashkisss takto to vyzerá
@smashkisss takto to vyzerá
@nivea777 ano viem mna len zaujimalo to potvrdenie ci davaju na danovom o tom ze som si ho podala😊
@nivea777 ano viem mna len zaujimalo to potvrdenie ci davaju na danovom o tom ze som si ho podala😊
@smashkisss to Potvrdenie čo pridala nivea777 ti mali vrátiť potvrdené pečiatkou s dátumom podania
@smashkisss no ved toto mali na daňovom potvrdiť. Toto je potvrdenie o podaní DP. Neviem, čo iné máš na mysli
@smashkisss toto potvrdenie vyššie si si mala ty sama priniesť vyplnené a oni ti ho mali opečiatkovať a vrátiť. Na daňovom úrade ti žiadne iné potvrdenie nedajú
@smashkisss toto potvrdenie vyššie si si mala ty sama priniesť vyplnené a oni ti ho mali opečiatkovať a vrátiť. Na daňovom úrade ti žiadne iné potvrdenie nedajú
@janai1 aha oki ja som ho tam praveze nedavala lebo som nevedela ze ho tam treba, ale dakujem za odpovede som o nieco mudrejsia😊
@janai1 aha oki ja som ho tam praveze nedavala lebo som nevedela ze ho tam treba, ale dakujem za odpovede som o nieco mudrejsia😊
@smashkisss Na čo by tam asi bolo, keby ho nebolo treba?
Podstatné je, že si odovzdala DP, to potvrdenie by bolo len doklad pre teba

@smashkisss A či B? Ja vždy tlačím Potvrdenie a nikdy som sa nestretla s tým,že by odmietli potvrdiť